Sorma, yoksa bu kafayı nasıl yaşardık
Hepsinide oturur izlerdik Yine vardır unuttuklarım bu çeşitler çoktu
Sorma, yoksa bu kafayı nasıl yaşardık
Bu mahkemeyi izlemezdim. Saçma bulurdum Ama bu tarz bizde olmasını isterdim.Hepsinide oturur izlerdik Yine vardır unuttuklarım bu çeşitler çoktu ?A
Komik oluyordu izlemek şarkısıda güzeldiBu mahkemeyi izlemezdim. Saçma bulurdum Ama bu tarz bizde olmasını isterdim.
Gerçi bu yeni versiyonlar ama eskiden beridir mahkemeli programlar var
Kız o sırlar dünyası mı oluyor Kedi yardımaramiş işte öylesi vakalar cok oluyor. Asıl sırlar dünyasını gösteriyimKomik oluyordu izlemek şarkısıda güzeldi ?A
Bu arada bizimde köyde sırlar dünyası oldu Bir kedi tanıdığımız komsularımızdan birisine merdivenden çıkıyor evin kapısı açık içeri miyavlıyor sonra ev halkı geliyor ve kedi yola gidiyor yolda araba ezmiş bir kediyi onun yanına gidip onu gösteriyor 😱😱😱 @xemrexxx @Harunnn60 @serhatt
Hayvanlar bizden akıllı doğruKız o sırlar dünyası mı oluyor Kedi yardımaramiş işte öylesi vakalar cok oluyor. Asıl sırlar dünyasını gösteriyim
Tabi ki izleyeceksin yarın unutursunHayvanlar bizden akıllı doğru
Gece gece bunu izleyeceğimi sanmıyorsun herhalde 😱😱😱
Unutursam daha iyiTabi ki izleyeceksin yarın unutursun
Siccin filan izleyelim mi bi gece Kuran filan geçiyor @DarkLegenD ayetlerle karşilaştirma yaparUnutursam daha iyi
Fantastik delisi olmama rağmen şu saf korkuları izleyemiyorum ama o ayrı birşey tabi
Şu çizik suratlı oğlunun filmini bile mesala @DarkLegenD ın korkudan izleyemedim hiçSiccin filan izleyelim mi bi gece Kuran filan geçiyor @DarkLegenD ayetlerle karşilaştirma yapar
Yabancılardan zerre korkmuyorum Ama türk filmlerinde ayet filan girince işin içinde tırsmıyor değilim Fena mı yaa etkinlik olur işteŞu çizik suratlı oğlunun filmini bile mesala @DarkLegenD ın korkudan izleyemedim hiç
10 yıl önce falan bir türk filmi izledim bilirsin belki kızın içine şeytan kaçıyor ama supernatural gibi değil yanı saf korku bir adam içinden çıkarmaya çalısıyor kız şeytana dönüşüp basını falan döndürüyor vlla bırak günleri bir kaç yıl etkisinde kaldım ?A
Yabancı dizilerde avcılar oluyor vsyle yaratıklar oluyor öylelerinde korkmuyorum Supernaturalda ilk sezonlar mesala baya korkutucuydu ama deanlardan dolayı korkmuyordum bu dizi biraz alıştırdı aslında beniYabancılardan zerre korkmuyorum Ama türk filmlerinde ayet filan girince işin içinde tırsmıyor değilim Fena mı yaa etkinlik olur işte
Dean ? düşmana korku dosta guven verdiği burdan belli ?AYabancı dizilerde avcılar oluyor vsyle yaratıklar oluyor öylelerinde korkmuyorum Supernaturalda ilk sezonlar mesala baya korkutucuydu ama deanlardan dolayı korkmuyordum bu dizi biraz alıştırdı aslında beni ?A
Forumda ilk defa bir yabancı saf korku izledik adını yazamıyorum bilirsin Ama dramı falan yüklüydü korkutmuyordu
Diziyi biliyorum ama ismini hafızamda tutamıyorum @MasacRE @Maskeli Fedai beylerle birlikte izlemiştik kıramayıp ama o snra destere dedide demeye başladı size uyup Sankı tek o varDean ? düşmana korku dosta guven verdiği burdan belli ?A
Huntingli dizi mi? Tepedeki Ev miş türkçesi Uzun oldugu için ben de yazamıyorum
Şuan yeni dizilere başlatamadiğimıza göre Tek ihtimal var o da doğru @MasacREDiziyi biliyorum ama ismini hafızamda tutamıyorum @MasacRE @Maskeli Fedai beylerle birlikte izlemiştik kıramayıp ama o snra destere dedide demeye başladı size uyup ?A Sankı tek o var
Hortlayamadı gitti zaten yaz geliyor Sizde rahat edersiniz mezardan çıkamazsaŞuan yeni dizilere başlatamadiğimıza göre Tek ihtimal var o da doğru @MasacRE
Valla ben karşilaşamadım bu sene. Siz en azından iki lak lak edip muhabbetin belini kırmışınız Neyse ben gidince gelsin zaten yoksa kötü oacakHortlayamadı gitti zaten yaz geliyor Sizde rahat edersiniz mezardan çıkamazsa ?A
Ekim ayında geldi erken geldi diye sevinmiştik ama erken kaçacağı için gelmiş şimdi anlıyorum @xemrexxxValla ben karşilaşamadım bu sene. Siz en azından iki lak lak edip muhabbetin belini kırmışınız Neyse ben gidince gelsin zaten yoksa kötü oacak
Bensiz kore izlemediniz inş Kore dedin de aklıma geçen gün bizim izlediğimiz dizi vardi ya en son adını unuttum. Ondaki oğlanın dizisi başlamiş. bakıcam ben bu haftaEkim ayında geldi erken geldi diye sevinmiştik ama erken kaçacağı için gelmiş şimdi anlıyorum ?A @xemrexxx
Ortak dizileri izledi bizimle MS de katıldı başkan olarak Yani evet sen kaçırdın rahmetli ile aktive etmeyi geçen yıl kore dizileri izliyorduk iyidi o
Castle Rock sonra o korku dizisi vsyle izledikBensiz kore izlemediniz inş Kore dedin de aklıma geçen gün bizim izlediğimiz dizi vardi ya en son adını unuttum. Ondaki oğlanın dizisi başlamiş. bakıcam ben bu hafta
Haftalık yayınlandiği için takip etmem de ilk bölüm hoşuma giderse bakabilirim Ömür mü çürütecez burda gelecek diyeCastle Rock sonra o korku dizisi vsyle izledik
Seni çekiştirip keşke olsada yine kore dizisi izlesek diyorduk Rahmetli öyle bir dizi arıyordu hemen başlamada bekle mutlaka gelecektir o foruma ?A