hayatı boş yaşiyorum. şu yaşimda kıl türlerini senden duydum ve senden öğreneceğimSen anlamazsın kılın da türleri var
hayatı boş yaşiyorum. şu yaşimda kıl türlerini senden duydum ve senden öğreneceğimSen anlamazsın kılın da türleri var
Ohaa sende @xemrexxx gibi başlama abiciğim Oda Meryemini kakalamaya çalısıyordu bizeHer hali güzel laan bu cocugun ?Tam @xemrexxx lik Teddy bear
kondisyonu sağlam 2 haftalık sıkı çalişmayla toparlar Sakal zaten tek hamle @Çiğdem SPN'de Bobby'nin gençliğini oynatayım da ABD iyice tanısın
Ekli dosyayı görüntüle 65716
Çağatay ile Meryem bir olamaz bacıcığımOhaa sende @xemrexxx gibi başlama abiciğim Oda Meryemini kakalamaya çalısıyordu bize ?A
Sen kızıl saçlıyı da seviyorsun. Meryemi sonradan sevmen şaşirtmadı yani @xemrexxx
İyi oynayana hakkını veririz bu oğlanda aksiyonda oynadı olmuyor fantastikte oynadı olmuyor malzeme çürükSen kızıl saçlıyı da seviyorsun. Meryemi sonradan sevmen şaşirtmadı yani @xemrexxx
Git gözündeki kataraği aldir, içindeki duyguları canlandır Gönül gözüyle ileİyi oynayana hakkını veririz bu oğlanda aksiyonda oynadı olmuyor fantastikte oynadı olmuyor malzeme çürük ?A
Bunu diyecen aklıma gelmişti o yuden yazdım ama kalp gözümüymüş offf Sırlar kapısı da vardi
Tam senlik bunak
Tam senlik bunak
O bunak @Forumdash Evet Sırlar Dünyası Flash tv de veriyordu tuhaf birşey ama unuttum adınıBunu diyecen aklıma gelmişti o yuden yazdım ama kalp gözümüymüş offf Sırlar kapısı da vardi
Sırlar kapısı demişim Dünyasımıydı Gerçek Kesit miydi neydiO bunak @Forumdash ?A Evet Sırlar Dünyası ?A Flash tv de veriyordu tuhaf birşey ama unuttum adını
Abin bu yaştaysa seni düşünemiyorumO bunak @Forumdash ?A Evet Sırlar Dünyası ?A Flash tv de veriyordu tuhaf birşey ama unuttum adını
Abin bu yaştaysa seni düşünemiyorum
50 Yaş büyük benden moruk abiSırlar kapısı demişim Dünyasımıydı Gerçek Kesit miydi neydi
SEN 50 YAŞINDASIN O ZAMAN50 Yaş büyük benden moruk abi ?A
Sırlar Dünyası ve Stv de olan diğer şeyler sayesinde iyi çocukluk yaşamıştık
@Forumdash 100 yaşındamıSEN 50 YAŞINDASIN O ZAMAN
Resimdeki bunak 100 yaşındai@Forumdash 100 yaşındamı
Sorma, yoksa bu kafayı nasıl yaşardık50 Yaş büyük benden moruk abi ?A
Sırlar Dünyası ve Stv de olan diğer şeyler sayesinde iyi çocukluk yaşamıştık