Aaa buldu buldu @Harunnn60 çok mutlu bu aralar isterse kendisi paylaşır@Harunnn60 huzuru bulamıyor bir türlü.![]()
Aaa buldu buldu @Harunnn60 çok mutlu bu aralar isterse kendisi paylaşır@Harunnn60 huzuru bulamıyor bir türlü.![]()
Kırık yılda doğru bişey söyledinTüm forumun @xemrexxx e yapmak istedi şey![]()
Tüm forumun @xemrexxx e yapmak istedi şey![]()
İstediği kadar toparlasın hala tatmin değilim.Aaa bence dizi toparladı geçen haftayı beğenmedin miBu bölüm dahada güzeldi izle ve kabul et ?A
![]()
sus fazla detaya girme
İkiside bitecek yine Çukura düşecen nasılsaİstediği kadar toparlasın hala tatmin değilim.Halka'yı izledikten sonra tüm diziler çok basit geliyor buna Çarpışma dahil.
![]()
Allah biliyor sonucta çarpılıcan bir günsus fazla detaya girme![]()
sen dikkat ette seni çarpmayayım cinci hocalarlaAllah biliyor sonucta çarpılıcan bir gün ?A![]()
HALKA'yı kimse bitiremez.İkiside bitecek yine Çukura düşecen nasılsa ?A![]()
4 Civarı alıyordu @batuhankaralar geldi dizi 2 e doğru inmeye başladıHALKA'yı kimse bitiremez.![]()
Doğru bilgilendirme yap bari, 3.60 3.70 4 civarı alıyor hala.
2 e az kalmış o koca kafayı kovunDoğru bilgilendirme yap bari, 3.60 3.70 4 civarı alıyor hala.![]()
HALKA'yı hakkıyla izleyen herkese kapımız açık.2 e az kalmış o koca kafayı kovun ?A![]()
Ne zaman beni öveceksin çok merak ediyorumHhahah oda ayrı bir komikliğe yol açtı şimdide pompy mi çıktı başıma diye pehledin@Forumdash @Sherlock @xemrexxx @Forumdash
Sen etiketli oldun halde övgülü hiçbir mesaja smileyle bile dönmüyordun biz rahmetliyle konusurkan hakkındaNe zaman beni öveceksin çok merak ediyorum![]()
Kadirin şişirilmiş dizisine inat ve senin yüzün çekirdeğin hürmetine yıllarca devam etsin diyelimHALKA'yı hakkıyla izleyen herkese kapımız açık.![]()