Aaa buldu buldu @Harunnn60 çok mutlu bu aralar isterse kendisi paylaşır@Harunnn60 huzuru bulamıyor bir türlü.
Aaa buldu buldu @Harunnn60 çok mutlu bu aralar isterse kendisi paylaşır@Harunnn60 huzuru bulamıyor bir türlü.
Kırık yılda doğru bişey söyledinTüm forumun @xemrexxx e yapmak istedi şey
Tüm forumun @xemrexxx e yapmak istedi şey
İstediği kadar toparlasın hala tatmin değilim. Halka'yı izledikten sonra tüm diziler çok basit geliyor buna Çarpışma dahil.Aaa bence dizi toparladı geçen haftayı beğenmedin mi Bu bölüm dahada güzeldi izle ve kabul et ?A
Cinci hocadır o @xemrexxxAaa ne münasebet prof. doktorlardan aldım ben o belgeyi
sus fazla detaya girmeCinci hocadır o @xemrexxx
İkiside bitecek yine Çukura düşecen nasılsaİstediği kadar toparlasın hala tatmin değilim. Halka'yı izledikten sonra tüm diziler çok basit geliyor buna Çarpışma dahil.
Allah biliyor sonucta çarpılıcan bir günsus fazla detaya girme
sen dikkat ette seni çarpmayayım cinci hocalarlaAllah biliyor sonucta çarpılıcan bir gün ?A
HALKA'yı kimse bitiremez.İkiside bitecek yine Çukura düşecen nasılsa ?A
4 Civarı alıyordu @batuhankaralar geldi dizi 2 e doğru inmeye başladı @MasacRE @SherlockHALKA'yı kimse bitiremez.
Doğru bilgilendirme yap bari, 3.60 3.70 4 civarı alıyor hala.
2 e az kalmış o koca kafayı kovunDoğru bilgilendirme yap bari, 3.60 3.70 4 civarı alıyor hala.
HALKA'yı hakkıyla izleyen herkese kapımız açık.2 e az kalmış o koca kafayı kovun ?A
Ne zaman beni öveceksin çok merak ediyorumHhahah oda ayrı bir komikliğe yol açtı şimdide pompy mi çıktı başıma diye pehledin @Forumdash @Sherlock @xemrexxx @Forumdash
Sen etiketli oldun halde övgülü hiçbir mesaja smileyle bile dönmüyordun biz rahmetliyle konusurkan hakkında Ama etiketsiz olmana rağmen olumsuz mesajlarda önce pehhhhhhhh sesin duyurur sonra hemen ışınlanıyorsun @Forumdash @xemrexxxNe zaman beni öveceksin çok merak ediyorum
Kadirin şişirilmiş dizisine inat ve senin yüzün çekirdeğin hürmetine yıllarca devam etsin diyelimHALKA'yı hakkıyla izleyen herkese kapımız açık.