MasacRE 15.000'ler Kulübünde

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tebrik ederim kardeşim nice 15 binlere inşallah :A
Ve muhteşem hediyelerin :A
Survivor'un güzeller güzeli yarışmacısı kendisini ben hiç sevmem ama sen seversin :A
Ekli dosyayı görüntüle 65441

Yine Survivor'un all starlarına kafa tutan yarışmacısı kendisini ben sevmem ama sen seversin :A
Ekli dosyayı görüntüle 65443

Ve yine Survivor'un şampiyon olmuş bir yarışmacısı ben sevmem ama sen seversin :A
Ekli dosyayı görüntüle 65442

Ve Türkiye'nin yeni starı Aleyna baba ben pek sevmem ama sen çok seversin :A
Ekli dosyayı görüntüle 65444

Ve kendisinin en sevdiğim şarkısı sen zaten seviyorsundur :A
Misafir çocuğu gibiydin,geldin dağıttın gittin @MasacRE
Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez,kaderin izin vermediğine şansın gücü yetmez @MasacRE :A

Benimde en sevdiğim şarkısı :A seni Halka'ya etiketledim. Unutma bakmaya. yorum yorum diyordun, âlası geldi MEnes'den :A
Oo harika hediyeler, eskici toplamış sevdiklerimi sepeti doldurup gelmiş sitem edince :A Özellikle Damla'ya bayıldım, tam benim sevdiğim tarzda foto :bhr::A

Bu arada eskici ile hiç ortak noktamız da yok galiba, kimi sevmişsem ben onu sevmiyorum diyor :A

• Güldürdün
Reactions: eskici and Dosi
Oo harika hediyeler, eskici toplamış sevdiklerimi sepeti doldurup gelmiş sitem edince :A Özellikle Damla'ya bayıldım, tam benim sevdiğim tarzda foto :bhr::A

Bu arada eskici ile hiç ortak noktamız da yok galiba, kimi sevmişsem ben onu sevmiyorum diyor :A
Haha, düşün işte, sevmemesine rağmen getirmiş. Telafi etmiş kabahatını.Sitemler bazen çok işe yarıyor :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Ben dün farketmiştim yaklaştığını ve sabah geldigimde kontrol ettim 83 falandın. düşün uyandıktan sonra şuana kadar 23 mesaj yazmışsın :A
6 gün daha bak da haftalık liste doğru mu kontrol edelim :A
Şunu şuraya bırakayım :A
65461

• Güldürdün

Benim de Damla'nın en sevdiğim tarzı bu tarz :A evet ortak noktamız yok neden yok keşke olsaydı keşke Fenerbahçeli olsaydın mesela büyük bir ortak noktamız olurdu :A

• Güldürdün