“Güç, gizden gelir. gerçek niyetini kimse bilmeyecek. Kaderin sırrındır.” demiş rahmetli Ramiz Dayım Kafalarda soru işareti bırakmak bizim karakterimizdir.
“Güç, gizden gelir. gerçek niyetini kimse bilmeyecek. Kaderin sırrındır.” demiş rahmetli Ramiz Dayım Kafalarda soru işareti bırakmak bizim karakterimizdir.
Şuan sana kinlenmiş durumdayım. Cevap verme isteğimi yok ettin“Güç, gizden gelir. gerçek niyetini kimse bilmeyecek. Kaderin sırrındır.” demiş rahmetli Ramiz Dayım Kafalarda soru işareti bırakmak bizim karakterimizdir.
Verdin amaŞuan sana kinlenmiş durumdayım. Cevap verme isteğimi yok ettin
el alışkanlığı ama biraz zaman geçsin dahada artar kinim düşündükçe.Verdin ama
Kin değildir tripr o kin olsa duramazsınel alışkanlığı ama biraz zaman geçsin dahada artar kinim düşündükçe.
Düşün okurum diyorsun, mesaj yazıyorum oraya, sonra senin için tekrar buraya geliyorum ve senin yaptığin harekete bak, ay bak burda keseyim hakikaten kat ve kat artıyor kin yoksa
Sana kıyamam zaten şimdi trip atasım yok. Başka zaman hatırlatta ozaman atalım tripiKin değildir tripr o kin olsa duramazsın
6 gün daha bak da haftalık liste doğru mu kontrol edelim
100 yazmadım geçen hafta dedim ve doğru 97 mesaj yazmışım artık 2 pazar girmediğinden eminiz. Haftayada kutlama konularınınki sayıliyormu anlarız (not, baya etiket bildirim kaçırdın ama no problem. Hâla zirvemdesin )tamamdır
Kutlama mesajları profilimize işlemezken forum sayacı sayıyordu. Bakalım o da düzelmişmi
Bu haftaninki açıklanınca kendiminkinden anlarım 100 yazmadım geçen hafta
Bir ara foruma girip çıktım, o bildirimler açılmış oldu sonra yenileri gelince karıştı Varsa önemli bir şey tekrar haber ver bakayım100 yazmadım geçen hafta dedim ve doğru 97 mesaj yazmışım artık 2 pazar girmediğinden eminiz. Haftayada kutlama konularınınki sayıliyormu anlarız (not, baya etiket bildirim kaçırdın ama no problem. Hâla zirvemdesin )
Okadar çoktu ki sorun değil, olsun okadarBir ara foruma girip çıktım, o bildirimler açılmış oldu sonra yenileri gelince karıştı Varsa önemli bir şey tekrar haber ver bakayım
Unutmuşum kardeşim tebrik ederim @MasacRE
Hediye? 😱Unutmuşum kardeşim tebrik ederim @MasacRE
Unutmuşum kardeşim tebrik ederim @MasacRE
Bu nasıl bir kutlama gerçekten, hiç yakışmadı eskici beyeHediye? 😱
Elden herzaman birşeyler gelir. "Birşey gelmiyor" "Farkındayım ama " gibi tabirler kaale almadığını iyi özetleyen mevzular. Neyse tekrar hatırlattın. TeşekkürlerYoldaşım haklı ona gerekeni yaptım. Geri kalan bizim mevzu ve nedenini biliyorum tabi ama elimden bir şey gelmiyor.
Neyse çok deşmek istemiyorum şimdi ama kaale almamak biraz ağır oldu. O kadarını yapmış saydın yani. Durum can sıkıcıymış.Elden herzaman birşeyler gelir. "Birşey gelmiyor" "Farkındayım ama " gibi tabirler kaale almadığını iyi özetleyen mevzular. Neyse tekrar hatırlattın. Teşekkürler
Bu nasıl bir kutlama gerçekten, hiç yakışmadı eskici beye
Tebrik ederim kardeşim nice 15 binlere inşallahHediye? 😱
Benimde en sevdiğim şarkısı seni Halka'ya etiketledim. Unutma bakmaya. yorum yorum diyordun, âlası geldi MEnes'den
Kaderin izin vermediğine şansın gücü yetmez @Dosi evet yoruma baktım güzel yazmış üşenmeden okudumBenimde en sevdiğim şarkısı seni Halka'ya etiketledim. Unutma bakmaya. yorum yorum diyordun, âlası geldi MEnes'den