Yok be bu tiplerinde hepsi birbirini yemeye müsait, sadece biraz oyun kaybetmeleri lazım o kadarBu sezon kaostan da ümitli değilim ben olursa karşı grupla olur ben öyle kaostan zevk almıyorum.![]()
Yok be bu tiplerinde hepsi birbirini yemeye müsait, sadece biraz oyun kaybetmeleri lazım o kadarBu sezon kaostan da ümitli değilim ben olursa karşı grupla olur ben öyle kaostan zevk almıyorum.![]()
Bizimkiler mi daha iyi Yunanlar mı?Yok be bu tiplerinde hepsi birbirini yemeye müsait, sadece biraz oyun kaybetmeleri lazım o kadar![]()
izlemiyorum şuan. Sadece 2 bölüm bakmıştımSen naptın programı![]()
Geçen sene aranıza 1 buçuk 2 ay sonra katılmıstım. Biraz azalsınlar izlerim belki ama sadece dokunulmazlıkları. İlk başta filmleri ve Halka'yi aradan çıkarayımValla bayılacağım şimdi az kaldı ha bu ne böyle![]()
Mantıken 'Yunanlar' olması lazım ama Yunanlılar doğru sanırımBizimkiler mi daha iyi Yunanlar mı?Bir de Yunanlar mı, Yunanlılar mı diyeceğiz hep merak etmişimdir.
@Dosi
Dayanamaz izler onlar, kaç yıllık alışkanlıktan öyle kolay vazgeçilmezBen sadece süreci hızlandırmaya çalışıyorum
![]()
Doğru yolu senden öğrenecek değilizSende doğru yolu bulursun umarım..![]()
Ay tamam hemen canlı yayına bağlanayımDengeli gibi sanki, çok farklı değiller. Yunanlar olması lazım mantıken5 dk sonra devam edecek dokunulmazlık durum 8-7 açın izleyin şunu @Dosi 😡
Bitmek üzere zaten, filmi sonra izlersinAy tamam hemen canlı yayına bağlanayım
Bir yandan film, bir yandan survivor olsun![]()
O gücü kendimde bulamıyorum üzgünüm. ?Dengeli gibi sanki, çok farklı değiller. Yunanlar olması lazım mantıken5 dk sonra devam edecek dokunulmazlık durum 8-7 açın izleyin şunu @Dosi 😡
Şuanki çocuklarla iyi oluyor ama gece 1 film daha izleyecem. 4 film olacak 😱 biri beni durdursunBitmek üzere zaten, filmi sonra izlersinBen de bitince bir film açacağım
![]()
Tamam abartma sen de biraz yavaş gitŞuanki çocuklarla iyi oluyor ama gece 1 film daha izleyecem. 4 film olacak 😱 biri beni durdursunHem gezdim tozdum hemde filmden eksik kalmadım
@Sherlock (inşallah gece ağır bir filme denk gelmem
)
Manyakça izliyorum farkındayimTamam abartma sen de biraz yavaş git
Ana herif daha ilk oyununda sakatlandı ya la 😱
Yok önceden de kaybediyorduk zaten, yeterli sinerjiyi oluşturamadıkSanki ben izledim diye kaybettiler?Ay ben bu heyecanlara gelemiyorum. bir daha tekrara baksam daha iyi
![]()
Biz izlemesek de kalbimiz orada dua ettik içimizden ? @Yiğitt
Kaos başlar, bu hafta Büşra gider gibi.Sanki ben izledim diye kaybettiler?Ay ben bu heyecanlara gelemiyorum. bir daha tekrara baksam daha iyi
![]()
Kaos gruplararası olmamalı ama grup içinde olmalı. Yoksa yeterince zevk vermiyor.Kaos başlar, bu hafta Büşra gider gibi.Her an dönüş yapabilirim kaos başlarsa
![]()