Çukur 2.Sezon 17.Bölüm Yorumları

Adaylardan biri işte vuran Çiğdem, sen de bir anlayamadın şu işi :A Tamam Selim değil ama o aday listesini verdiklerinde daha Selim'in kurtardığını göstermemişlerdi :A Zaten o adayların da bir kısmı mantıklı bir kısmı değildi. Mantıklı olan adaylardan biri çıkacak sonuç olarak :A

Celasun da o gün evde bütün aileyle beraber güzel güzel oturuyordu. Hatta şimdi Selim'in kurtardığını gösterdikleri flashbacke tekrar baktım. Yamaç gidiyor, arkasından Selim gidiyor, Celasun o sırada Vartolu'yla İdris babayla çay içiyor sohbet ediyor :A O yüzden onu da eleyebilirsin :D

Doğru dedin, ben onu tamamen unutmuşum. Evde aile ile birlikteydi Celasun. Dolayısı ile onun olma ihtimali de yok dediğin gibi. :A

Yahu zaten ışınlanma yetenekleri olmadığına göre Cumali ve Vartolu olamaz. Selim’in, Yamaç’ı kurtardığını gösterdiler. O da olamaz. Bunlar kalabalık oluştursunlar var diye orada. :A

Kemal’in denize silah attığı bir sahnesi var, Yamaç’ı vuran kişiyi o kadar açık açık göstereceklerini düşünmüyorum. Onu da eleyebiliriz o yüzden. :A Medet’i de aynı şekilde çok fazla gözümüze soktular, onun da olacağını sanmıyorum o yüzden. :A

Geriye kalıyor Celasun, Meke ve Metin. Bu üçü arasından geçtiğimiz bölüm en az Celasun gösterildi. Bence ya Celasun, ya Meke. Metin’i de çok gözümüze soktular, çocuğu hastaymış falan o da olamaz. :A

Celasun ve Meke ikilisi arasından ise bence Meke. Celasun’u harcayacaklarını düşünmüyorum, Meke bu isimlerin arasında en harcanabilir olanı zaten. Sezon finalinde de ölebilirdi zaten, pek işlevi olmayan bir karakter özellikle diğerleri ile kıyaslandığı zaman. Çeto, güçlü olacaksın tarzı bir vaatte bulunsa Meke balıklama atlar ve Çeto’nun dediğini yapar zaten. :A

Adaylardan biri işte vuran Çiğdem, sen de bir anlayamadın şu işi :A Tamam Selim değil ama o aday listesini verdiklerinde daha Selim'in kurtardığını göstermemişlerdi :A Zaten o adayların da bir kısmı mantıklı bir kısmı değildi. Mantıklı olan adaylardan biri çıkacak sonuç olarak :A

Celasun da o gün evde bütün aileyle beraber güzel güzel oturuyordu. Hatta şimdi Selim'in kurtardığını gösterdikleri flashbacke tekrar baktım. Yamaç gidiyor, arkasından Selim gidiyor, Celasun o sırada Vartolu'yla İdris babayla çay içiyor sohbet ediyor :A O yüzden onu da eleyebilirsin :D

Doğru dedin, ben onu tamamen unutmuşum. Evde aile ile birlikteydi Celasun. Dolayısı ile onun olma ihtimali de yok dediğin gibi. :A
Celasun bencede değil evet, ayrıca Medet ihtimalide bu bölüm ortadan kalktı çetoları durdurmaya çalıştı :A meke ve kemalinde olmadığını bence bölümde anladık :A

O tayfadan Metin dışında şüpheli kalmadı oda değilse başka sürpriz birisidir ki inş öyledir Metinin çıkmasını istemiyorum :A :A :A @Forumdash @xemrexxx @kerem @ömer karataş @MEnes

Yok sen izle. Elimin altında birisi olsun neler oldugunu anlatacak:F @Çiğdem- e sorsam yanliş tahminleriyle oldu bittiye getirecek, @xemrexxx sorsam yamac vartolu aşkının fotolarıyla anlatacak:A sen son kalesin

Anlatma kütük bey :A Kendiside izlesin Faruk bey yapımcısı olacak bide :A :A :A @MasacRE-

Ayrıca Ayşe Çeto iş birliğinide sosyal medyada benden başka kimse anmadı aklına bile gelmedi :F :F :F

Anlatma kütük bey :A Kendiside izlesin Faruk bey yapımcısı olacak bide :A :A :A @MasacRE-

Ayrıca Ayşe Çeto iş birliğinide sosyal medyada benden başka kimse anmadı aklına bile gelmedi :F :F :F
Çukuru para için yaptiğimizi kaç kere daha söylicem:T: Bizim masterpiece işimiz İçerde'dir. Çukur bi uzantıdır:A @xemrexxx @MasacRE-