Herifini elinden aldı kadın saldırman lazım onaÇok uyumlular bence ne kıskanıcam.ssEkli dosyayı görüntüle 64394
Herifini elinden aldı kadın saldırman lazım ona![]()
totosu yere yakin olandan korkucan tezi doğrulandı yine @Çiğdem- e nanik diyorum böylece
Alakası ne? bi saat düşündüğüne göretotosu yere yakin olandan korkucan tezi doğrulandı yine @Çiğdem- e nanik diyorum böylece![]()
La bu totosu yere yakın büyük patronun yanında değil miydi en son? Ne ara geldi oraya silah doğrulttu ışınlandı mı naptı bu heriftotosu yere yakin olandan korkucan tezi doğrulandı yine @Çiğdem- e nanik diyorum böylece![]()
Konuyu değiştirdi o Veysel'den bahsediyor yanlış anlamadıysamAlakası ne? bi saat düşündüğüne göre![]()
Alakası ne? bi saat düşündüğüne göre![]()
Faruk un aklı kimde kaldıysa artık anlamamışKonuyu değiştirdi o Veysel'den bahsediyor yanlış anlamadıysam![]()
Konuyu değiştirdi o Veysel'den bahsediyor yanlış anlamadıysam![]()
uzun süredir izlmeyip ses olsun diye acık brıaktiğim içinFaruk un aklı kimde kaldıysa artık anlamamış![]()
Valla ben de kendimi hala niye izliyorum diye sorguluyorum bazen ama yine de devam ediyoruz işteuzun süredir izlmeyip ses olsun diye acık brıaktiğim için![]()
Yok sen izle. Elimin altında birisi olsun neler oldugunu anlatacakValla ben de kendimi hala niye izliyorum diye sorguluyorum bazen ama yine de devam ediyoruz işte![]()
Uzantı diziyle övünme39 bölümde taş çatlasın 2 kere ters köşe yapabilmiş içerde yi ayıla bayila izleyen ikili çukur A laf ediyi.ss Ekli dosyayı görüntüle 64398