Herifini elinden aldı kadın saldırman lazım onaÇok uyumlular bence ne kıskanıcam.ssEkli dosyayı görüntüle 64394
Herifini elinden aldı kadın saldırman lazım ona
totosu yere yakin olandan korkucan tezi doğrulandı yine @Çiğdem- e nanik diyorum böylece
Alakası ne? bi saat düşündüğüne göretotosu yere yakin olandan korkucan tezi doğrulandı yine @Çiğdem- e nanik diyorum böylece
La bu totosu yere yakın büyük patronun yanında değil miydi en son? Ne ara geldi oraya silah doğrulttu ışınlandı mı naptı bu heriftotosu yere yakin olandan korkucan tezi doğrulandı yine @Çiğdem- e nanik diyorum böylece
Konuyu değiştirdi o Veysel'den bahsediyor yanlış anlamadıysamAlakası ne? bi saat düşündüğüne göre
Alakası ne? bi saat düşündüğüne göre
Faruk un aklı kimde kaldıysa artık anlamamışKonuyu değiştirdi o Veysel'den bahsediyor yanlış anlamadıysam
Konuyu değiştirdi o Veysel'den bahsediyor yanlış anlamadıysam
uzun süredir izlmeyip ses olsun diye acık brıaktiğim içinFaruk un aklı kimde kaldıysa artık anlamamış
Valla ben de kendimi hala niye izliyorum diye sorguluyorum bazen ama yine de devam ediyoruz işteuzun süredir izlmeyip ses olsun diye acık brıaktiğim için
Yok sen izle. Elimin altında birisi olsun neler oldugunu anlatacak @Çiğdem- e sorsam yanliş tahminleriyle oldu bittiye getirecek, @xemrexxx sorsam yamac vartolu aşkının fotolarıyla anlatacak sen son kalesinValla ben de kendimi hala niye izliyorum diye sorguluyorum bazen ama yine de devam ediyoruz işte
Uzantı diziyle övünme Bu diziyi upgradeleyerek tasarladık. Senin gibi tatminsizleri tatmin etmek için39 bölümde taş çatlasın 2 kere ters köşe yapabilmiş içerde yi ayıla bayila izleyen ikili çukur A laf ediyi.ss Ekli dosyayı görüntüle 64398