Yamacı kurtardı ayollOrası hiç belli olmaz ters köşe olabilir![]()
İzlemediğim için bilmiyorum doğal olarakYamacı kurtardı ayollAaa Selimin kurtulma sahnesinide gösterdiler
![]()
Yamaç kurtarmış selimiİzlemediğim için bilmiyorum doğal olarak![]()
Bölümü izle yamacı kim vurdu merak etmiyormusunAman ne haltsa işte![]()
Yasak Elmada Yıldız'ın kocası damadıyla karısının yasak aşkını öğreniyor o varken buna bakmamBölümü izle yamacı kim vurdu merak etmiyormusun![]()
![]()
![]()
O diziyi durdurmuşlardı @xBUGRAx ne yaptıda açtırmışYasak Elmada Yıldız'ın kocası damadıyla karısının yasak aşkını öğreniyor o varken buna bakmam![]()
senin gibi şer ittifakları durdurmak istedi ama beceremediler
İyi yapmışlar anlattığın senaryoya baksenin gibi şer ittifakları durdurmak istedi ama beceremediler![]()
İyi yapmışlar anlattığın senaryoya bak![]()
Adaylardan biri işte vuran Çiğdem, sen de bir anlayamadın şu işi
Celasun da o gün evde bütün aileyle beraber güzel güzel oturuyordu. Hatta şimdi Selim'in kurtardığını gösterdikleri flashbacke tekrar baktım. Yamaç gidiyor, arkasından Selim gidiyor, Celasun o sırada Vartolu'yla İdris babayla çay içiyor sohbet ediyorYahu zaten ışınlanma yetenekleri olmadığına göre Cumali ve Vartolu olamaz. Selim’in, Yamaç’ı kurtardığını gösterdiler. O da olamaz. Bunlar kalabalık oluştursunlar var diye orada.
Kemal’in denize silah attığı bir sahnesi var, Yamaç’ı vuran kişiyi o kadar açık açık göstereceklerini düşünmüyorum. Onu da eleyebiliriz o yüzden.Medet’i de aynı şekilde çok fazla gözümüze soktular, onun da olacağını sanmıyorum o yüzden.
Geriye kalıyor Celasun, Meke ve Metin. Bu üçü arasından geçtiğimiz bölüm en az Celasun gösterildi. Bence ya Celasun, ya Meke. Metin’i de çok gözümüze soktular, çocuğu hastaymış falan o da olamaz.
Celasun ve Meke ikilisi arasından ise bence Meke. Celasun’u harcayacaklarını düşünmüyorum, Meke bu isimlerin arasında en harcanabilir olanı zaten. Sezon finalinde de ölebilirdi zaten, pek işlevi olmayan bir karakter özellikle diğerleri ile kıyaslandığı zaman. Çeto, güçlü olacaksın tarzı bir vaatte bulunsa Meke balıklama atlar ve Çeto’nun dediğini yapar zaten.![]()
İyi yapmışlar anlattığın senaryoya bak![]()
Nesi var be dolu dolu entrika işte![]()
Yahu zaten ışınlanma yetenekleri olmadığına göre Cumali ve Vartolu olamaz. Selim’in, Yamaç’ı kurtardığını gösterdiler. O da olamaz. Bunlar kalabalık oluştursunlar var diye orada.
Kemal’in denize silah attığı bir sahnesi var, Yamaç’ı vuran kişiyi o kadar açık açık göstereceklerini düşünmüyorum. Onu da eleyebiliriz o yüzden.Medet’i de aynı şekilde çok fazla gözümüze soktular, onun da olacağını sanmıyorum o yüzden.
Geriye kalıyor Celasun, Meke ve Metin. Bu üçü arasından geçtiğimiz bölüm en az Celasun gösterildi. Bence ya Celasun, ya Meke. Metin’i de çok gözümüze soktular, çocuğu hastaymış falan o da olamaz.
Celasun ve Meke ikilisi arasından ise bence Meke. Celasun’u harcayacaklarını düşünmüyorum, Meke bu isimlerin arasında en harcanabilir olanı zaten. Sezon finalinde de ölebilirdi zaten, pek işlevi olmayan bir karakter özellikle diğerleri ile kıyaslandığı zaman. Çeto, güçlü olacaksın tarzı bir vaatte bulunsa Meke balıklama atlar ve Çeto’nun dediğini yapar zaten.![]()
Aliço çıkabilir
Ya hep ya hiç=Selim![]()
Adaylardan biri işte vuran Çiğdem, sen de bir anlayamadın şu işiTamam Selim değil ama o aday listesini verdiklerinde daha Selim'in kurtardığını göstermemişlerdi
Zaten o adayların da bir kısmı mantıklı bir kısmı değildi. Mantıklı olan adaylardan biri çıkacak sonuç olarak
Celasun da o gün evde bütün aileyle beraber güzel güzel oturuyordu. Hatta şimdi Selim'in kurtardığını gösterdikleri flashbacke tekrar baktım. Yamaç gidiyor, arkasından Selim gidiyor, Celasun o sırada Vartolu'yla İdris babayla çay içiyor sohbet ediyorO yüzden onu da eleyebilirsin
![]()
şu dizideki en gerçekçi çift Çeto ile AyşeYorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz ...Ekli dosyayı görüntüle 64392
Kıskanmadın mı Ayşe'yi, onun yerinde olsaydım da Çetomu ben tedavi etseydim demedin mişu dizideki en gerçekçi çift Çeto ile Ayşe![]()