D.Gray-man'ı unuttun.Yok çok farklı biraz polisiye biraz aşk biraz siyasi mevzular var.
Evet bunu izle sonra Parfümü izleyeceğiz daha.
Bu arada son konular dışında diğerlerine giremiyorum. Hangi bölüme tıklasam error veriyor.Aaa evet ona başlayalım ilk .
Yalayıp yuttum ben bunun hayat hikayesini ne istiyorsan sor
You ile benzerliği bile yok beBu dizi bana YOU'nun özentisi gibi geldi. @Harunnn60 @Forumdash
Güzel diziymiş diyorlar, intim gelince izlerim.
1x4
Yok artık bakanı nasıl öldürdüler ya? Başrollük kadını 3 bölümde gönderdiler şok oldum Bir ara David intihar etti filan dedim sezon finali bölümünü izliyorum.
Bu bomba kimin işi gerçekten merak ediyorum umarım çözülür. David'in evine giren kim oda merak konusu.
@Çiğdem- @Forumdash @xemrexxx
4.Bölüm çok güzeldi kaldı 2 @xemrexxxDizi zaten 6 bölüm
İlk tefa bir dizide senin isteğin bu kadar kısa sürede gerçekleşti.4.Bölüm çok güzeldi kaldı 2 @xemrexxx
Beddua etmiştim inş geberir diye geberdi müdür kadın
Sarısın Poliste öldü sandım ona üzülmüştüm ben Kurşunlarını kim değiştirdi bakalım birde bomba suçunu ona yıkmaya çalısıyorlar
Hahah @kerem i kızdıracan şimdiYou ile benzerliği bile yok be
Ayrıca sen yokken @Harunnn60 rahatlamış durumdaydı mesaj listesinde alamancı olmadan kendime gelmişim diyordu yine nerden çıktın sen @xemrexxx
İlk tefa bir dizide senin isteğin bu kadar kısa sürede gerçekleşti.
Kadını gönderdiler 3 bölümde
Kurşunlar kuru sıkı çıktı. Kim yaptı acep.
Birisi değiştirmiş dedi sarısın polis bakalım kim Benim korkum o kadının hortlaması
Bu gece bitirelim bu diziyi yarın titansa devam edelimBende öyle düşünüyorum cenazesini bile göstermediler Bakalım son 2 bölüm kaldı.
5.Bölümü bugün mü izlersin yarın mı?
Onu sen demiş olmayasın?You ile benzerliği bile yok be
Ayrıca sen yokken @Harunnn60 rahatlamış durumdaydı mesaj listesinde alamancı olmadan kendime gelmişim diyordu yine nerden çıktın sen @xemrexxx
Sen yokken oğlan uçuşa geçmiş @Harunnn60Onu sen demiş olmayasın?
Harun'u sana kaptırmamak için geldim, gözünü boyadın çocuğun.
Korkudan nalları dikip gitti.
Aaa birbirinizi tam bulmuşsunuz evet oklava hamur misaliKonuş konu bak @Çiğdem- gördün mü entrikana fırsat vermiyor
anca hikayesini zatenYalayıp yuttum ben bunun hayat hikayesini ne istiyorsan sor