Netflix The Protector (Hakan: Muhafız) - Dizi Yorumları

içine öküzmü oturdu derlerya öyle oluyor insan izlerken :A :A :A @Forumdash
İçindeki öküzü çıkar :A
10893.jpg

İçindeki öküzü çıkar :A
10893.jpg

Çağatayın cazibesidir seni çeken :A @xemrexxx

Aaa ben bu dizi sayesinde şunu anladım @Yiğitt @dreamy @serhatt @xemrexxx boş gürültü yapıyorlarmış Çağatay diye :A Dizisini tek izleyip herife sahip çıkan Abim @Forumdash oldu adamı o seviyormuş :A Ama bu izdicava kız kardeşi olarak ben asla müsade etmem oda şansına küssün :A :A :A @Harunnn60

Ben Netflix'e üye olmadım daha, normal diğer sitelerden izlemek istemiyorum. İzlemeden sahip çıkıyorum zaten :bhr:

Ben Çağatay'ı kaç yerde izledim de Çağatay diye boş gürültü yapayım ki ya, banane Çağatay'dan :A

Aynen ya o kadar savunanlar izlemiyor diziyi. :A Biz boşuna mı eziyet çektik. :F
kız protector izleyicilerini future man izlemeye davet ediyorum konu olarak aynı cıvıklıkta ama daha profesyonel olmuş :F gelecekten gelip oğlanı kurtarıcı olarak zamanın farklı yerlerine götürüyorlar :F :F oğlan pek memeli değil ama forum standartlarında iş yapar :F @Dosi ve @vadikızı kudurmuşları siz de bakın :A @Masacre- @Darklegend
1206-hutcherson-launch-3.gif

Son düzenleme:
kız protector izleyicilerini future man izlemeye davet ediyorum konu olarak aynı cıvıklıkta ama daha profesyonel olmuş :F gelecekten gelip oğlanı kurtarıcı olarak zamanın farklı yerlerine götürüyorlar :F :F oğlan pek memeli değil ama forum standartlarında iş yapar :F
1206-hutcherson-launch-3.gif
Buna ancak Çiğdem bakar :A @Çiğdem-

Forum İstatistikleri

Konular
172,803
Üyeler
8,481
Son Üye
Sabir