Çağatayın cazibesidir seni çeken @xemrexxxAaa bu dizi gerçekten enerjimi çeken nadir şeylerden oldu bu modda izliyorum belkide özel gücü budur zibidinin @xemrexxx @Harunnn60 @Forumdash @serhatt @dreamy @MasacRE- @DarkLegenD
kimse rakip olamaz banaRakip mi istiyon Hogathaya
Çağatayın cazibesidir seni çeken @xemrexxx
Aaa ben bu dizi sayesinde şunu anladım @Yiğitt @dreamy @serhatt @xemrexxx boş gürültü yapıyorlarmış Çağatay diye Dizisini tek izleyip herife sahip çıkan Abim @Forumdash oldu adamı o seviyormuş Ama bu izdicava kız kardeşi olarak ben asla müsade etmem oda şansına küssün @Harunnn60Rakip mi istiyon Hogathaya
Ben Netflix'e üye olmadım daha, normal diğer sitelerden izlemek istemiyorum. İzlemeden sahip çıkıyorum zatenAaa ben bu dizi sayesinde şunu anladım @Yiğitt @dreamy @serhatt @xemrexxx boş gürültü yapıyorlarmış Çağatay diye Dizisini tek izleyip herife sahip çıkan Abim @Forumdash oldu adamı o seviyormuş Ama bu izdicava kız kardeşi olarak ben asla müsade etmem oda şansına küssün @Harunnn60
Bu tarz dizileri sevmediğim için izlemiyorum Yoksa hep arkasındayımAaa ben bu dizi sayesinde şunu anladım @Yiğitt @dreamy @serhatt @xemrexxx boş gürültü yapıyorlarmış Çağatay diye Dizisini tek izleyip herife sahip çıkan Abim @Forumdash oldu adamı o seviyormuş Ama bu izdicava kız kardeşi olarak ben asla müsade etmem oda şansına küssün @Harunnn60
Ben Netflix'e üye olmadım daha, normal diğer sitelerden izlemek istemiyorum. İzlemeden sahip çıkıyorum zaten
Aaa işte boş gürültü diyorum ben ona Ben bile izledim ayoll 4 bölümüm kaldı gerçide bitecek işkence az kaldıBu tarz dizileri sevmediğim için izlemiyorum Yoksa hep arkasındayım
Aaa işte boş gürültü diyorum ben ona Ben bile izledim ayoll 4 bölümüm kaldı gerçide bitecek işkence az kaldı
Sana sormucam heralde kime yar olacağimi Sen, bana hedeflediğim yolda engel değil ancak basamak olursunAaa ben bu dizi sayesinde şunu anladım @Yiğitt @dreamy @serhatt @xemrexxx boş gürültü yapıyorlarmış Çağatay diye Dizisini tek izleyip herife sahip çıkan Abim @Forumdash oldu adamı o seviyormuş Ama bu izdicava kız kardeşi olarak ben asla müsade etmem oda şansına küssün @Harunnn60
Aaa bir zibidiye yar etmem abimi aranıza oklava koyarım yatağınızdaSana sormucam heralde kime yar olacağimi Sen, bana hedeflediğim yolda engel değil ancak basamak olursun
Ben Çağatay'ı kaç yerde izledim de Çağatay diye boş gürültü yapayım ki ya, banane Çağatay'danAaa ben bu dizi sayesinde şunu anladım @Yiğitt @dreamy @serhatt @xemrexxx boş gürültü yapıyorlarmış Çağatay diye Dizisini tek izleyip herife sahip çıkan Abim @Forumdash oldu adamı o seviyormuş Ama bu izdicava kız kardeşi olarak ben asla müsade etmem oda şansına küssün @Harunnn60
Çağatay herifin değilmiydi senin 😱😱😱 Aramıza hoşgeldin ozaman @xemrexxxBen Çağatay'ı kaç yerde izledim de Çağatay diye boş gürültü yapayım ki ya, banane Çağatay'dan
Aynen ya o kadar savunanlar izlemiyor diziyi. Biz boşuna mı eziyet çektik.Aaa ben bu dizi sayesinde şunu anladım @Yiğitt @dreamy @serhatt @xemrexxx boş gürültü yapıyorlarmış Çağatay diye Dizisini tek izleyip herife sahip çıkan Abim @Forumdash oldu adamı o seviyormuş Ama bu izdicava kız kardeşi olarak ben asla müsade etmem oda şansına küssün @Harunnn60
İçindeki öküzü çıkar
Çağatayın cazibesidir seni çeken @xemrexxx
Aaa ben bu dizi sayesinde şunu anladım @Yiğitt @dreamy @serhatt @xemrexxx boş gürültü yapıyorlarmış Çağatay diye Dizisini tek izleyip herife sahip çıkan Abim @Forumdash oldu adamı o seviyormuş Ama bu izdicava kız kardeşi olarak ben asla müsade etmem oda şansına küssün @Harunnn60
Ben Netflix'e üye olmadım daha, normal diğer sitelerden izlemek istemiyorum. İzlemeden sahip çıkıyorum zaten
Ben Çağatay'ı kaç yerde izledim de Çağatay diye boş gürültü yapayım ki ya, banane Çağatay'dan
kız protector izleyicilerini future man izlemeye davet ediyorum konu olarak aynı cıvıklıkta ama daha profesyonel olmuş gelecekten gelip oğlanı kurtarıcı olarak zamanın farklı yerlerine götürüyorlar oğlan pek memeli değil ama forum standartlarında iş yapar @Dosi ve @vadikızı kudurmuşları siz de bakın @Masacre- @DarklegendAynen ya o kadar savunanlar izlemiyor diziyi. Biz boşuna mı eziyet çektik.
Buna ancak Çiğdem bakar @Çiğdem-kız protector izleyicilerini future man izlemeye davet ediyorum konu olarak aynı cıvıklıkta ama daha profesyonel olmuş gelecekten gelip oğlanı kurtarıcı olarak zamanın farklı yerlerine götürüyorlar oğlan pek memeli değil ama forum standartlarında iş yapar
tipe önem veririm ben bu bi halta benzemiyorseni ilgilendiren organı ortada değil niye hemen reddettin
ayol @ozgur2113 le düşüp kalkıyon @denizz19 u evine davet ediyon ne tipinden bahsediyontipe önem veririm ben bu bi halta benzemiyor
Sen o ikisine kurban ol be vasıfsız, taş gibi ikisi de taşayol @ozgur2113 le düşüp kalkıyon @denizz19 u evine davet ediyon ne tipinden bahsediyon