Yok ama bir tuhaflık vardı destere de. Yine nefes nefese kalıp bana saydırdı bir güzel sonra koşar adımlarla gitti @ForumdashHhaha seni hayal ediyordumda çok komik gerçekten Fok balığı oyuncağını bıçaklayarak yazıyorsundur destereye
Yok ama bir tuhaflık vardı destere de. Yine nefes nefese kalıp bana saydırdı bir güzel sonra koşar adımlarla gitti @ForumdashHhaha seni hayal ediyordumda çok komik gerçekten Fok balığı oyuncağını bıçaklayarak yazıyorsundur destereye
Karada fok balığı düşün yolda hızlı hızlı zıplaya zıplaya koşuyorYok ama bir tuhaflık vardı destere de. Yine nefes nefese kalıp bana saydırdı bir güzel sonra koşar adımlarla gitti @Forumdash
Gece işe çıkacaksa. @xemrexxx @ForumdashKarada fok balığı düşün yolda hızlı hızlı zıplaya zıplaya koşuyor
Aaa diyorumya geceleri niye vakit bulamıyor mesala şuan insanın ne işi olur kı .A
Odun ne alakaOdunmu kestiriyor annesi anlamadım kı
Geceleri napar bir insan başka Ya beşik sallar yada odun keser kışınOdun ne alaka
Adam bana yakın yerde oturuyor Orman ne alakaGeceleri napar bir insan başka Ya beşik sallar yada odun keser kışın
Hhahaha soba kullanıyordur o cimriAdam bana yakın yerde oturuyor Orman ne alaka
Sahil tarafına gidiyordur müşterilerini görmek için sanırım @Forumdash @xemrexxx
@destere nin adını kirleticez bu gidişle Sende saf gibi onaylıyorsun esprrimi @Forumdash @xemrexxxHhahaha soba kullanıyordur o cimri
Senin dediğin daha mantıklı evet
Hhaha taksiye çıkıyordur belki
Aman toz kondurma destereneHhaha taksiye çıkıyordur belki
Hhahah okadar iltifat etmiş oğlan şimdi benim laf etmem ayıp olur Ama siz yine gelene kadar kulağını çınlatırsınız nasılsa bakalım bir dahakı gelişi ne zaman olurAman toz kondurma desterene
Hangi olay ama
Bizle muhatap olması @Çiğdem- i kıskandırıyorsa tabiŞakayı bırak artık ne zaman gelse keşke foruma desen hemen yarın damlıyor. Facede filan konuşuyosunuz işte sonra burada bizi kandırıyorsun. @Forumdash @kerem @Forumdash
Hhaha @Harunnn60 a oda yetmiyor ayoll bu gece baş başa hasret giderdiler ama o ne düşünmüş biliyormusunBizle muhatap olması @Çiğdem- i kıskandırıyorsa tabi
O zaman eskisi gibi ikiniz bir anda girin foruma Belki hesabı sana verdi sen girdin, 3-5 hogathalı cümle kurup kendi hesabına geçmiştirsin @Harunnn60Hhaha @Harunnn60 a oda yetmiyor ayoll bu gece baş başa hasret giderdiler ama o ne düşünmüş biliyormusun
Ben bilerek gelmeyip @destere i @Harunnn60 ile konusturmusum dikkatleri üstümüzden atmak için Ve ne zaman yarın desem geliyor gerekten .A
Oğlan açıklamasını yapmıs ama Harun yourttakı adam moduna büründü iyice
Hhahaha ikimizin aynı gelmesine daha çok kızıyor .F @Harunnn60O zaman eskisi gibi ikiniz bir anda girin foruma Belki hesabı sana verdi sen girdin, 3-5 hogathalı cümle kurup kendi hesabına geçmiştirsin @Harunnn60
Adam işi biliyor. Senin dırdırını çekmektense 3-5 canım cicim diyip gidiyor 1 ay seni idare eder mi demiş @destereHhahaha ikimizin aynı gelmesine daha çok kızıyor .F @Harunnn60
Aaa zaten iltifatlara boğup gitmiş Şimdirik foruma girme amacı bana iltifat edip gidiyor henüz foruma dönmedi sayın
Gerçekten biryerlerde centilmenlik dersleri alıyor sanırım
Hhaha 1 ay değil 3 aylık iltifat var orada ama bir dahakı gelişi 1 ay sürmez inşAdam işi biliyor. Senin dırdırını çekmektense 3-5 canım cicim diyip gidiyor 1 ay seni idare eder mi demiş @destere