TV8 O Ses Türkiye - Program Yorumları

Bacım diyorsa doğrudur parlakçılar rahat bırakın kızı. @Çiğdem- :A:A
Murat son anda dönmeleriyle meşhurdur, döndü iyi bak :A
Ben de tam Sherlock'un diyeceğini diyecektim. Murat hep son anda döner çünkü :A Zaten dönmezse de seçemez Murat'ı, ama yılbaşı diye istisna yapmışlarsa bilemeyeceğim :A
Bence son anda dönmüştür, sanmıyorum Çiğdem’in dediği gibi olduğunu. :A @Çiğdem-
Şarkı tamamen bitince müziği bile yanı tamamen bittikten sonra döndü :A O dönmeden sayılıyormu bilmiyorum programı ama tamamen sözüde müziğide bitti ozaman mecbur dönecekler zaten öyle kalmayacak kı :A :A :A

Şarkı tamamen bitince müziği bile yanı tamamen bittikten sonra döndü :A O dönmeden sayılıyormu bilmiyorum programı ama tamamen sözüde müziğide bitti ozaman mecbur dönecekler zaten öyle kalmayacak kı :A :A :A
Ya dönmüş işte sonuçta cahil şey, butona basmış adam son anda :A Murat genelde öyle yapar zaten. Biz de oturmuş ciddi ciddi seni dinliyoruz ya :A

Ya dönmüş işte sonuçta cahil şey, butona basmış adam son anda. Murat her zaman öyle yapar :A Biz de oturmuş ciddi ciddi seni dinliyoruz ya :A
Son anda dönmedi adamın şarkısı tamamen bittikten sonra döndü öyle arkası dönük kalmayacak program boyunca :A :A :A

Helal olsun.. Bunların gözünü Murat'ın kasları bürümüş laf anlamazlar. :A @MasacRE- @Sherlock

Bu videoda gözükmüyor ki nerden bulduysan, son anda basıyor işte hatta sesi duymuyor musun tsss diye :F

Kütük bey kafa buluyor herhalde çok içmişse :A :A :A Şarkı bitmiş müzik kesilmiş beyazlar alkışlıyor Murat öyle kalmayacakya sonra herşey bitince oda dönüyor :A

Ayıp ettiler adama :A
Yani illa kanıt göstertecek bana :A Çiğdem 2:36'yı aç ve sus lütfen artık :A @Sherlock

https://o-ses-turkiye.acunn.com/tarik-unluoglu-cok-yorgunum-1126517-video

Yani illa kanıt göstertecek bana :A Çiğdem 2:36'yı aç ve sus lütfen artık :A @Sherlock

https://o-ses-turkiye.acunn.com/tarik-unluoglu-cok-yorgunum-1126517-video
Sen izlemediğin için bilmiyorsun, müzik bittikten sonra 3-4 saniye daha vakit veriyorlar jüriye işte o arada bastı Murat
Helal olsun.. Bunların gözünü Murat'ın kasları bürümüş laf anlamazlar. :A @MasacRE- @Sherlock
Aaa yukarıda dedim zaten programı bilmiyorum şarkı bitince dönmeyi sayıyorlarmı diye :A

Ama saçma şarkı bitince dönmeyi saymaları saçma olmuş sonucta müzik bitince dönecek öyle program boyunca arkası dönük kalmayacakya Acunun saçma işleri :A :A :A