- Reaksiyon puanı
- 31,776
- Puanı
- 1,059
3. sıradaki de itici top üçteki diğer isimlerden zaten Bir arada Uğur Dündar kaynamış
3. sıradaki de itici top üçteki diğer isimlerden zaten Bir arada Uğur Dündar kaynamış
10 yıl öncesi Ay hatta 2019’a girdik 11 yıl öncenin verileri bunlar Hem FOX gibi kaliteli bir kanalı sevip hem de Gülben ve Seda gibilerini nasıl seviyorsun
10 yıl öncesi Ay hatta 2019’a girdik 11 yıl öncenin verileri bunlar Hem FOX gibi kaliteli bir kanalı sevip hem de Gülben ve Seda gibilerini nasıl seviyorsun
Neyse ki ben seni her halinle seviyorumHaha içimdeki varoşlar onlar saklayamıyorum napıyım.
Ben de oyunculuğunu seviyorum ve İçerde'de oynadığı karakteri seviyordum ama işte saracak yer arıyorlar Bir laf söyledik mi kurtulamıyorsun kızın çenesindenBak hala Çağatay diyor Çağatay iyi oyuncu onunla ilgili başka bi düşüncem yok beni başka parlakçılarla karıştırma Hem ben severim @MasacRE-’yi özellikle MS zamanı Ahmet Kaya’ya hep yüksek puan verdi asla bozulmaz aramız Çatla Çiğdem @MasacRE-
Neyse ki ben seni her halinle seviyorum
Bak haksız olduğunu anlayınca tüydü hemen @Çiğdem-Ben de oyunculuğunu seviyorum ve İçerde'de oynadığı karakteri seviyordum ama işte saracak yer arıyorlar Bir laf söyledik mi kurtulamıyorsun kızın çenesinden
İstanbul’a gelmelisin artık Seninle FOX binasına gideriz Best couple oluruzGörüşelim artık.
Anca çene çalsın Demek ki birlik olunca susturabiliyormuşuzEnerji topluyordur o şimdi Fındık mındık yiyip geri döner car car konuşmaya @xBUGRAx
İstanbul’a gelmelisin artık Seninle FOX binasına gideriz Best couple oluruz
Ben bi sürpriz yapıp gelecem en sonunda Ankara’yaOkul gezi falan yapsa anca gelip tüyerim yanınıza.
Ben bi sürpriz yapıp gelecem en sonunda Ankara’ya
Bak hala Çağatay diyor Çağatay iyi oyuncu onunla ilgili başka bi düşüncem yok beni başka parlakçılarla karıştırma Hem ben severim @MasacRE-’yi özellikle MS zamanı Ahmet Kaya’ya hep yüksek puan verdi asla bozulmaz aramız Çatla Çiğdem @MasacRE-
Ben de oyunculuğunu seviyorum ve İçerde'de oynadığı karakteri seviyordum ama işte saracak yer arıyorlar Bir laf söyledik mi kurtulamıyorsun kızın çenesinden
Bak haksız olduğunu anlayınca tüydü hemen @Çiğdem-
Enerji topluyordur o şimdi Fındık mındık yiyip geri döner car car konuşmaya @xBUGRAx
Anca çene çalsın Demek ki birlik olunca susturabiliyormuşuz
Hahah Aaa aklıma şu geldi çok cici bir videodurHaha sincapların yemiş yiyişi aklıma geldi.
Ayoll ilk değil hiç dönmedi
2:20 İtibaren bakın @HachiKo @xBUGRAx @Sherlock Murat şarkı bitmeden dönmeyen tek kişi Tarık beyin onu seçmesine izin verdiler bir de dönmeyen var mı diyince yok demediler @sokak sanati @Yiğitt @Forumdash @xemrexxx
2:20 den bakın video bitene kadar
Aaa evet şarkı bitince dönmeyi sayıyormuş Acun bey saçma işleri işteYanlışın var Mart dönmüş. Tam video yok ama Beyaz ile Tarık şarkı söylüyor ve aradan görünüyor 4 jüridede mavi yanıyor.
Boş yere velveleye verdin
O Ses yıllardır var, UTC O Ses'in müziğini kullanmış olabilir mi?