TV8 O Ses Türkiye - Program Yorumları

Bak hala Çağatay diyor :bağır: Çağatay iyi oyuncu onunla ilgili başka bi düşüncem yok beni başka parlakçılarla karıştırma :A Hem ben severim @MasacRE-’yi özellikle MS zamanı Ahmet Kaya’ya hep yüksek puan verdi asla bozulmaz aramız :A Çatla Çiğdem :A @MasacRE-
Ben de oyunculuğunu seviyorum ve İçerde'de oynadığı karakteri seviyordum ama işte saracak yer arıyorlar :A Bir laf söyledik mi kurtulamıyorsun kızın çenesinden :A

Bak hala Çağatay diyor :bağır: Çağatay iyi oyuncu onunla ilgili başka bi düşüncem yok beni başka parlakçılarla karıştırma :A Hem ben severim @MasacRE-’yi özellikle MS zamanı Ahmet Kaya’ya hep yüksek puan verdi asla bozulmaz aramız :A Çatla Çiğdem :A @MasacRE-

Ben de oyunculuğunu seviyorum ve İçerde'de oynadığı karakteri seviyordum ama işte saracak yer arıyorlar :A Bir laf söyledik mi kurtulamıyorsun kızın çenesinden :A

Bak haksız olduğunu anlayınca tüydü hemen :A @Çiğdem-

Enerji topluyordur o şimdi :A Fındık mındık yiyip geri döner car car konuşmaya :A @xBUGRAx

Anca çene çalsın :A Demek ki birlik olunca susturabiliyormuşuz :A

Haha sincapların yemiş yiyişi aklıma geldi. :F
Hahah Aaa aklıma şu geldi çok cici bir videodur :A :A :A

2019 un ilk goy goyunu yaptık Allahın izniyle en kötü günümüz böyle olsun :A :A :A

Ayoll ilk değil hiç dönmedi :A :A :A

2:20 İtibaren bakın @HachiKo @xBUGRAx @Sherlock Murat şarkı bitmeden dönmeyen tek kişi Tarık beyin onu seçmesine izin verdiler bir de dönmeyen var mı diyince yok demediler :A @sokak sanati @Yiğitt @Forumdash @xemrexxx

2:20 den bakın video bitene kadar :A

Yanlışın var Mart dönmüş. Tam video yok ama Beyaz ile Tarık şarkı söylüyor ve aradan görünüyor 4 jüridede mavi yanıyor.:D

Boş yere velveleye verdin:A