Damien Duff
Favori Üye
Çocuklara uygun bir çocuk dizisi yazmak @Çiğdem-Hedefin neydiki senaryon gibimi bir şey yazdında dünyayı bombalamak gibi 1 puan bile vermemiş @Harunnn60
Çocuklara uygun bir çocuk dizisi yazmak @Çiğdem-Hedefin neydiki senaryon gibimi bir şey yazdında dünyayı bombalamak gibi 1 puan bile vermemiş @Harunnn60
@destere bıyıklı bir adam avatarı vardı hiç unutmuyorum garip garip şeyler yazıyor biraz ürkmüştüm başlarda sonra forumun milli sapığı olduğunu öğrendim ama nedense ozaman ürkmem geçti
Bende korkmuştum. Birde böyle samimi davrandı filan ben şaşırdım o sene herkes yeni gelen üyelere fake gözüyle bakıyordu çünkü.@destere bıyıklı bir adam avatarı vardı hiç unutmuyorum garip garip şeyler yazıyor biraz ürkmüştüm başlarda sonra forumun milli sapığı olduğunu öğrendim ama nedense ozaman ürkmem geçti
Hahha bir başka yıldönümümde yine senle bu konuşmayı yaptık rahmetlide senin ürkmene şaşırmıştı sana ne oluyor diyeBende korkmuştum. Birde böyle samimi davrandı filan ben şaşırdım o sene herkes yeni gelen üyelere fake gözüyle bakıyordu çünkü.
Sapık seviyorsun sen cnm normal senin ürkmemen. @xemrexxx
Bilmiyorum noktalama işaretinde berbatım ordan gitmiş olabilir 50 puana
Aaa nesini beğenmedi hocan 😱😱😱
Öyledir cnm yanı düşüncene vermemiştirBilmiyorum noktalama işaretinde berbatım ordan gitmiş olabilir 50 puan
Sabırsızlıkla bekliyorum turkuaza bir sözümde vardır zaten
Bir bilmecem var çocuklar hadi sor sor
Forumda konularda gezinir acaba kimdir kimdir
Hediye denince akla tamam şimdi buldum
Hemen onun adı gelir turkuazz turkuazz turkuazz
Çok uyumlu yazıhahah güzel olmuş.
Ben hep diyorum @turkuazz alan yaşadı valla. Hediyelere boğulur her sene alan kişi
Eee hak ediyorsun hediyeci başı diye rütbede verilebilirÇok uyumlu yazı
Hahah iyi isim hediyeci başıEee hak ediyorsun hediyeci başı diye rütbede verilebilir
Şenol güneşin başına gelen benimde başıma geldi Trabzonlularla oynadımNerede cnm
Oyunda oynadın galibaŞenol güneşin başına gelen benimde başıma geldi Trabzonlularla oynadım
Iki defa iki maçta kavgayla bitti
Karşı takımı sinirlendirtmeye oynattım @Çiğdem-