Kraliçe Çiğdem'in Forumda 5.Yılı! (Kutlamalı Video)

@xemrexxx 'i koyacaktım ama hangisini koysam diye karar vermedim. Maymuncuk koyacaktım aslında :A Yerinde rahat durmuyor diye ama yer kalmadı :A @Çiğdem-
İlk fotodakıler tam onlar :F :F :F

Rahmetli tosbağa derdi ona bu arada :A :A :A @xemrexxx
iste-yeni-dostumuz-tosbaga_7552849-5590_1280x720.jpg

Sabırsızlıkla bekliyorum turkuaza bir sözümde vardır zaten :A :A :A

Bir bilmecem var çocuklar hadi sor sor
Forumda konularda gezinir acaba kimdir kimdir
Hediye denince akla tamam şimdi buldum
Hemen onun adı gelir turkuazz turkuazz turkuazz :A :A :A
hahah güzel olmuş. :A

Ben hep diyorum @turkuazz alan yaşadı valla. :A Hediyelere boğulur her sene alan kişi :A

Sende şaka maka queen oldun hee. :A Üstüne de yakıştı. :A
Aaa vlla bana bir çok şey deniyor cnm çiko , kraliçe ve onun zıttı hogatha :F çirkinellar @xemrexxx in lafları :A :A :A

İyi dediğiniz laf kadar kötü lakaplarıda sahipleniyorum kraliçe kadar hogatha olmakta güzel :F Zaten ben sincap olarak kendimi görüyorum hayvan yanı ama bazı insanlardan daha insanlar papağan o yaratık adamdan daha insan :bhr: Yanı iyiden kötüye ne olduğum önemli değil sizlerle o samimiyeti ilk geldiğimden beridir kurabilmek önemli ben zaten bu foruma yabancı bir üye olarak değilde forumun kızıymış gibi geldim ilk günümde o samimiyet kuruldu hemen alışma süremiz hiç olmadı üye oldum başladım yazmaya gülerek tabi :A :A :A

Aaa vlla bana bir çok şey deniyor cnm çiko , kraliçe ve onun zıttı hogatha :F çirkinellar @xemrexxx in lafları :A :A :A

İyi dediğiniz laf kadar kötü lakaplarıda sahipleniyorum kraliçe kadar hogatha olmakta güzel :F Zaten ben sincap olarak kendimi görüyorum hayvan yanı ama bazı insanlardan daha insanlar papağan o yaratık adamdan daha insan :bhr: Yanı iyiden kötüye ne olduğum önemli değil sizlerle o samimiyeti ilk geldiğimden beridir kurabilmek önemli ben zaten bu foruma yabancı bir üye olarak değilde forumun kızıymış gibi geldim ilk günümde o samimiyet kuruldu hemen alışma süremiz hiç olmadı üye oldum başladım yazmaya gülerek tabi :A :A :A
Zaten geldiğinden @destere @xemrexxx ve benle ilk samimi oldun :A