Youtubeden açmadım henüz konudan 3-4 kez izledim şuan tekrar açacam çok duygulandım detaylı değinecem çok güzel olmuşYoutube'den izledin mi yoksa önceden.![]()
Sabırsızlıkla bekliyorum turkuaza bir sözümde vardır zatenHediye konusunda senden başka kimseyi tanımam.![]()
![]()
@xemrexxx Bugün beni kırmadı sana izin verdi.
O foto çok karşına çıkacak
hahah güzel olmuş.Sabırsızlıkla bekliyorum turkuaza bir sözümde vardır zaten![]()
![]()
Bir bilmecem var çocuklar hadi sor sor
Forumda konularda gezinir acaba kimdir kimdir
Hediye denince akla tamam şimdi buldum
Hemen onun adı gelir turkuazz turkuazz turkuazz![]()
![]()
![]()
Bende diyorum birisi mi öldü acaba.
Forumdakı hayvan karşılığında senin o pehleyen civcivYandık desene.![]()
Profilimde senle ilgili güzel birşey paylaşmısBende diyorum birisi mi öldü acaba.![]()
![]()
Sende şaka maka queen oldun hee.Forumdakı hayvan karşılığında senin o pehleyen civciv![]()
![]()
![]()
Noktalama işareti'nden gitti 90 puan kırmış onlardan internet reklâmcıligindan hedefimi yazdımProfilimde senle ilgili güzel birşey paylaşmıs![]()
![]()
Avatarı görünce anladım daha konuyu görmeden
![]()
![]()
![]()
Aaa vlla bana bir çok şey deniyor cnm çiko , kraliçe ve onun zıttı hogathaSende şaka maka queen oldun hee.Üstüne de yakıştı.
![]()
Hedefin neydiki senaryon gibimi bir şey yazdında dünyayı bombalamak gibi 1 puan bile vermemişNoktalama işareti'nden gitti 90 puan kırmış onlardan internet reklâmcıligindan hedefimi yazdım
45 vermiş hedefime 0 vermiş komik olmuş demi
Zaten geldiğinden @destere @xemrexxx ve benle ilk samimi oldunAaa vlla bana bir çok şey deniyor cnm çiko , kraliçe ve onun zıttı hogathaçirkinellar @xemrexxx in lafları
![]()
![]()
İyi dediğiniz laf kadar kötü lakaplarıda sahipleniyorum kraliçe kadar hogatha olmakta güzelZaten ben sincap olarak kendimi görüyorum hayvan yanı ama bazı insanlardan daha insanlar papağan o yaratık adamdan daha insan
Yanı iyiden kötüye ne olduğum önemli değil sizlerle o samimiyeti ilk geldiğimden beridir kurabilmek önemli ben zaten bu foruma yabancı bir üye olarak değilde forumun kızıymış gibi geldim ilk günümde o samimiyet kuruldu hemen alışma süremiz hiç olmadı üye oldum başladım yazmaya gülerek tabi
![]()
![]()
![]()