Dark’tan emin değilim de Stranger Things’i merak ediyorum.Stranger ve Darkı mutlaka izle en iyilerden ve forumda çok sayıda izleyici kitlesi var
Dark’tan emin değilim de Stranger Things’i merak ediyorum.Stranger ve Darkı mutlaka izle en iyilerden ve forumda çok sayıda izleyici kitlesi var
Dark daha iyi bileDark’tan emin değilim de Stranger Things’i merak ediyorum.
İlk darkı izle.Dark’tan emin değilim de Stranger Things’i merak ediyorum.
Bu beyin yakan dizilerin en iyisi Dark ondan iyi yakanına henüz şahit olmadım @dreamy @Forumdash @MasacRE-İlk darkı izle.
Emin misin bir daha düşün istersen?Bu beyin yakan dizilerin en iyisi Dark ondan iyi yakanına henüz şahit olmadım @dreamy @Forumdash @MasacRE-
Aaa ben olumsuz anlamda demedim ayoll kalite olarak dedim @Harunnn60Emin misin bir daha düşün istersen?
Dark'a iyi Legion'a kötü dedin işte pompy dizisi gibi berbat bir şey dedin resmen sanki anlamadıkAaa hayır bee onuda izleyip bir şey anlamıyoruzya @pompy yazıyor gibi
Darkı anladım analizlerim çıkıyordu bile Dark en anlaşılır beyin yakan diziydi oyüzden onu en iyi diyorumDark'a iyi Legion'a kötü dedin işte pompy dizisi gibi berbat bir şey dedin resmen sanki anlamadık