@xemrexxx den uzak dur Kendisi yaşlanmaya başlayınca juniorlar yetiştirmeye başladı @serhatt şimdide sen amann @Forumdash @Harunnn60
@xemrexxx den uzak dur Kendisi yaşlanmaya başlayınca juniorlar yetiştirmeye başladı @serhatt şimdide sen amann @Forumdash @Harunnn60
Stranger ve Darkı mutlaka izle en iyilerden ve forumda çok sayıda izleyici kitlesi var
O benim juniorum olur ancak ben onun değil@xemrexxx den uzak dur Kendisi yaşlanmaya başlayınca juniorlar yetiştirmeye başladı @serhatt şimdide sen amann @Forumdash @Harunnn60
Bu öyle değil ama aynı dizi devam edecek adam beden değiştirecek sadece. Dizinin konusunu ve sonunu unutmadın değil mi?Ayy zaten ikinci sezonu izleyesim yoktu başrol adam değiştiyse daha hiç izlenmez
Castle Rock izlemiştik sensiz Faruk bey ve oda 2.sezon farklı oyuncular olucak en sinir olduğum şey bitirin daha iyi
Bana da izle demeyinAyy zaten ikinci sezonu izleyesim yoktu başrol adam değiştiyse daha hiç izlenmez
Castle Rock izlemiştik sensiz Faruk bey ve oda 2.sezon farklı oyuncular olucak en sinir olduğum şey bitirin daha iyi
Bana da izle demeyin
Ben o adam için izliyordum yenisini görmedim ama sevmem @MasacRE- tek izlesin ayollBu öyle değil ama aynı dizi devam edecek adam beden değiştirecek sadece. Dizinin konusunu ve sonunu unutmadın değil mi?
Öyle diyorsun ama dizide beden değiştiriliyor. Karakterlerin isimleri duruyor. Şimdi isim özürlüsü olarak ben karakteri yeniden ezberlemek zorunda kalcam Kadro yenileniyor Sanki yeniden cekilecek dizi gibiBu öyle değil ama aynı dizi devam edecek adam beden değiştirecek sadece. Dizinin konusunu ve sonunu unutmadın değil mi?
Ben o adam için izliyordum yenisini görmedim ama sevmem @MasacRE- tek izlesin ayoll
Bu aralar sanki bizi unuttu gibi@xemrexxx den uzak dur Kendisi yaşlanmaya başlayınca juniorlar yetiştirmeye başladı @serhatt şimdide sen amann @Forumdash @Harunnn60
Gizliden bir torpili var zaten destereye, ben söyleyince de yok mok diyor ama bellidestere sevgisi kabardı evet @xemrexxx
Aaa var cnm varGizliden bir torpili var zaten destereye, ben söyleyince de yok mok diyor ama belli
Algı yapıyorAaa var cnm var
Gündüzde bu sohbetin bir aynısınıda @xemrexxx ile yapmıştık oda Harunun destereye sevgisi kabardından bahsediyordu
kız senin olsun o pofuduk ayıcık .ssBen aradan çekileyimde destere hanginizin elinde kalırsa @xemrexxx
Adı var kendi yok zatenkız senin olsun o pofuduk ayıcık .ss
Falcon oynuyormuş işte Kaptan Amerika'nın yardımcısı olan herif, biliyorsundur illa kiBen o adam için izliyordum yenisini görmedim ama sevmem @MasacRE- tek izlesin ayoll
O da olabilir dizinin konusu her türlü şeye açık, ne olursa şaşırmamÖyle diyorsun ama dizide beden değiştiriliyor. Karakterlerin isimleri duruyor. Şimdi isim özürlüsü olarak ben karakteri yeniden ezberlemek zorunda kalcam Kadro yenileniyor Sanki yeniden cekilecek dizi gibi