TV Time 2018'in En Çok İzlenen Online Platform Dizilerini Açıkladı!

Ayy zaten ikinci sezonu izleyesim yoktu başrol adam değiştiyse daha hiç izlenmez :A :A :A

Castle Rock izlemiştik sensiz Faruk bey ve oda 2.sezon farklı oyuncular olucak en sinir olduğum şey bitirin daha iyi :A :A :A
Bu öyle değil ama aynı dizi devam edecek adam beden değiştirecek sadece. Dizinin konusunu ve sonunu unutmadın değil mi? :A

Bu öyle değil ama aynı dizi devam edecek adam beden değiştirecek sadece. Dizinin konusunu ve sonunu unutmadın değil mi? :A
Öyle diyorsun ama dizide beden değiştiriliyor. Karakterlerin isimleri duruyor. Şimdi isim özürlüsü olarak ben karakteri yeniden ezberlemek zorunda kalcam :F Kadro yenileniyor Sanki yeniden cekilecek dizi gibi :X
Ben o adam için izliyordum yenisini görmedim ama sevmem @MasacRE- tek izlesin ayoll :A :A :A

Ben o adam için izliyordum yenisini görmedim ama sevmem @MasacRE- tek izlesin ayoll :A :A :A
Falcon oynuyormuş işte Kaptan Amerika'nın yardımcısı olan herif, biliyorsundur illa ki :A

mackie-twitter.jpg

Öyle diyorsun ama dizide beden değiştiriliyor. Karakterlerin isimleri duruyor. Şimdi isim özürlüsü olarak ben karakteri yeniden ezberlemek zorunda kalcam :F Kadro yenileniyor Sanki yeniden cekilecek dizi gibi :X
O da olabilir dizinin konusu her türlü şeye açık, ne olursa şaşırmam :A

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961