Korkmalısın benden saplantılı biri herşeyi yaparTuhaf ve saplantılı birisin
Bu arada senin parlakçıların böyle ablası kardeşi yok mu bana ayarlayıver bari işe yara
Hani senin güzeller güzeli manitan vardı noldu
Korkmalısın benden saplantılı biri herşeyi yaparTuhaf ve saplantılı birisin
Bu arada senin parlakçıların böyle ablası kardeşi yok mu bana ayarlayıver bari işe yara
Senden korkan senin gibi olsunKorkmalısın benden saplantılı biri herşeyi yapar
Ayrılıklara hazır ol, kim napsın seni pasaklıSenden korkan senin gibi olsun
Ahahahaha Bir tane daha olsaydi fena olmaz herhangi bir ayrılıktan sonra açıkta kalmayalım bari
Yalılarımın peşinde ölü soyucusu
Fragmanı çok iyi cidden Vedat kadınların hepsine zarar verdi ve kimin neresine zarar verdiyse orayı göstermeleri çok güzel bir detay Mesela Nefes’in parmağını kırmıştı, Mercan’ı asmıştı
O zaman meszara gömme olayı Asiye/sandık olayı mı?Fragmanı çok iyi cidden Vedat kadınların hepsine zarar verdi ve kimin neresine zarar verdiyse orayı göstermeleri çok güzel bir detay Mesela Nefes’in parmağını kırmıştı, Mercan’ı asmıştı
O zaman meszara gömme olayı Asiye/sandık olayı mı?
yazmam 30 saniye sürüyor zeki bir insan olduğum içinŞu senaryo için para alsan keşke Biliyorum para etmıyorlar ama mesai harcıyon sonucta oyuzden
sende EQ vardır da IQ konusunda bilemicem bi de AQ var ama başka bişey asdgsafhjadskfslyazmam 30 saniye sürüyor zeki bir insan olduğum için
yazmam 30 saniye sürüyor zeki bir insan olduğum için
Matbasından çok hızlı haber , senaryo uydurur ayoll Senelerdir kendi uydurduklarını sankı başka sitede görmüş gibi haber diye burda bize satıyor Bir diğer bunu yapanda @batuhankaralar Bir yerde görmüşler ama onlardan başka gören yok haber kaynağını @serhatt @xBUGRAx @Yiğitt @Harunnn60 @Maskeli FedaiŞu senaryo için para alsan keşke Biliyorum para etmıyorlar ama mesai harcıyon sonucta oyuzden
Sus bakayım benim haber kaynaklarım sağlam olduğu için görememişsindirMatbasından çok hızlı haber , senaryo uydurur ayoll Senelerdir kendi uydurduklarını sankı başka sitede görmüş gibi haber diye burda bize satıyor Bir diğer bunu yapanda @batuhankaralar Bir yerde görmüşler ama onlardan başka gören yok haber kaynağını @serhatt @xBUGRAx @Yiğitt @Harunnn60 @Maskeli Fedai
Korkmalısın benden saplantılı biri herşeyi yapar
Senden korkan senin gibi olsun
Ahahahaha Bir tane daha olsaydi fena olmaz herhangi bir ayrılıktan sonra açıkta kalmayalım bari
Ne varmış la bende düdük
Fragmanı çok iyi cidden Vedat kadınların hepsine zarar verdi ve kimin neresine zarar verdiyse orayı göstermeleri çok güzel bir detay Mesela Nefes’in parmağını kırmıştı, Mercan’ı asmıştı
Matbasından çok hızlı haber , senaryo uydurur ayoll Senelerdir kendi uydurduklarını sankı başka sitede görmüş gibi haber diye burda bize satıyor Bir diğer bunu yapanda @batuhankaralar Bir yerde görmüşler ama onlardan başka gören yok haber kaynağını @serhatt @xBUGRAx @Yiğitt @Harunnn60 @Maskeli Fedai
kız bu hafta fragmanlar çok az izlenmiş dizi çökecek gibiSus bakayım benim haber kaynaklarım sağlam olduğu için görememişsindir