ATV Sen Anlat Karadeniz - Dizi Yorumları

Tuhaf ve saplantılı birisin :A

Bu arada senin parlakçıların böyle ablası kardeşi yok mu bana ayarlayıver bari işe yara :A
Korkmalısın benden saplantılı biri herşeyi yapar :A

Hani senin güzeller güzeli manitan vardı noldu :A

O zaman meszara gömme olayı Asiye/sandık olayı mı? (b)

Ben ilk fragmanı yorumlamışım :F Bu senin paylaştığın ikinci fragmanmış meğer :F

O bence Erkan Birgören’in klasik rüya sahnelerinden :A Karagül’de de kadınlar böyle giyinip bir şeyler yapıyordu :F Burda beyazlar içinde falan :A

yazmam 30 saniye sürüyor zeki bir insan olduğum için:A
Şu senaryo için para alsan keşke:A Biliyorum para etmıyorlar ama mesai harcıyon sonucta oyuzden:A
Matbasından çok hızlı haber , senaryo uydurur ayoll :F Senelerdir kendi uydurduklarını sankı başka sitede görmüş gibi haber diye burda bize satıyor :A Bir diğer bunu yapanda @batuhankaralar :F Bir yerde görmüşler ama onlardan başka gören yok haber kaynağını :A :A :A @serhatt @xBUGRAx @Yiğitt @Harunnn60 @Maskeli Fedai

Korkmalısın benden saplantılı biri herşeyi yapar :A

Hani senin güzeller güzeli manitan vardı noldu :A

Senden korkan senin gibi olsun :A

Ahahahaha :A Bir tane daha olsaydi fena olmaz herhangi bir ayrılıktan sonra açıkta kalmayalım bari :A

Ne varmış la bende düdük :A

Aşiri görsel ve güzel fragman olmuş:X @xemrexxx @BillyKane @Çiğdem-

Fragmanı çok iyi cidden Vedat kadınların hepsine zarar verdi ve kimin neresine zarar verdiyse orayı göstermeleri çok güzel bir detay :D Mesela Nefes’in parmağını kırmıştı, Mercan’ı asmıştı :D

Matbasından çok hızlı haber , senaryo uydurur ayoll :F Senelerdir kendi uydurduklarını sankı başka sitede görmüş gibi haber diye burda bize satıyor :A Bir diğer bunu yapanda @batuhankaralar :F Bir yerde görmüşler ama onlardan başka gören yok haber kaynağını :A :A :A @serhatt @xBUGRAx @Yiğitt @Harunnn60 @Maskeli Fedai

Sus bakayım benim haber kaynaklarım sağlam olduğu için görememişsindir :A
kız bu hafta fragmanlar çok az izlenmiş dizi çökecek gibi:(