Aaa onun olduğunu bilmiyordum 😱 Racilerden sonra gerçekten yapılmasaymışLeyla'nın kardeşi işte
Aaa onun olduğunu bilmiyordum 😱 Racilerden sonra gerçekten yapılmasaymış
Settar ve Kadınları
Vadi bu sezonla beraber çöküşe geçmişti
Ardından Kuzuzade ailesi Aklıma geldikçe irkildimSettar ve Kadınları
Pitbull ve motorcu çetesiArdından Kuzuzade ailesi Aklıma geldikçe irkildim
Tilki Andrei'nin karizmasının çizilmesiPitbull ve motorcu çetesi
Oturmuş Polatın öldürmesini bekliyor kendisini Pusatında korkup yalvalarak ölmeside ayrı bir şeydiTilki Andrei'nin karizmasının çizilmesi
Pusat'ı dizide bir iyi yaptılar bir kötü Çakır ailesinin başına gelmeyen kalmadıOturmuş Polatın öldürmesini bekliyor kendisini Pusatında korkup yalvalarak ölmeside ayrı bir şeydi
Baykuş suratlı Yusuf ön plana çıksın diye öyle rezil etmeye çalıştılar Pusatı ama sonunda Baykuş suratlı Yusuf rezil oldu koca vadiyi bitirdiPusat'ı dizide bir iyi yaptılar bir kötü Çakır ailesinin başına gelmeyen kalmadı
KGT ekibini unutma Akif ve yancıları Vadi'nin sahibi kendileriymiş gibi davranmaya başlamışlardı Millet bunlara sabretti sabretti en sonunda tekmeyi yedilerBaykuş suratlı Yusuf ön plana çıksın diye öyle rezil etmeye çalıştılar Pusatı ama sonunda Baykuş suratlı Yusuf rezil oldu koca vadiyi bitirdi
Cahit herşeyin başı aslında Raciden sonra diziyi ve Necati beyi ele geçirdi hani şöyle şeytan kılıklılar saf iyi niyetli insanları ele geçirir kullanır Necati beyi avucuğunun içine aldı Racinin ayak işlerini yaptırdığı adam Memati oluverdiKGT ekibini unutma Akif ve yancıları Vadi'nin sahibi kendileriymiş gibi davranmaya başlamışlardı Millet bunlara sabretti sabretti en sonunda tekmeyi yediler
No 309'la biz meşhur ettik o kızı koynumda yılan beslemişim. @Maskeli Fedai @Çiğdem-
Hatırlayamadım kimdi 😱😱😱
kız dinleyin de azıcık ispanyolca öğrenin size oralardan da parlaklar çıkar belki o tiplerinizle zor ama olsunLeyla'nın kardeşi işte
Sen kendine bak muşmula suratlıkız dinleyin de azıcık ispanyolca öğrenin size oralardan da parlaklar çıkar belki o tiplerinizle zor ama olsun
İspanyol dile @Harunnn60 gıcık oluyordu Soygun dizisi izlerkenkız dinleyin de azıcık ispanyolca öğrenin size oralardan da parlaklar çıkar belki o tiplerinizle zor ama olsun
No 309'la biz meşhur ettik o kızı koynumda yılan beslemişim. @Maskeli Fedai @Çiğdem-
KGT ekibini unutma Akif ve yancıları Vadi'nin sahibi kendileriymiş gibi davranmaya başlamışlardı Millet bunlara sabretti sabretti en sonunda tekmeyi yediler
Sen kendine bak muşmula suratlı
kiz artik vedati dövmeye erkekler değil kadınlar gidiyor yeni tim ccik daha iyi eskisinden @Forumdash @Harunnn60 @kerem @destere @denizz19
kiz artik vedati dövmeye erkekler değil kadınlar gidiyor yeni tim ccik daha iyi eskisinden @Forumdash @Harunnn60 @kerem @destere @denizz19 Ekli dosyayı görüntüle 63590 Ekli dosyayı görüntüle 63591