O ecünnünün hakkından bu gelir alEkli dosyayı görüntüle 63242
Şu kadına laf atmayın yeter Pis kalbinizle sizi baş başa bırakıyorum @Çiğdem- @xBUGRAx
O ecünnünün hakkından bu gelir alEkli dosyayı görüntüle 63242
Şu kadına laf atmayın yeter Pis kalbinizle sizi baş başa bırakıyorum @Çiğdem- @xBUGRAx
İyi oldu
Ecünnülerin başı o bee 2 yıldır Karadenizi lekeliyor hedefimde @Harunnn60 @serhatt @xemrexxx @xBUGRAxEkli dosyayı görüntüle 63242
@Maskeli Fedai aç gözlüsü @xBUGRAx nın üstüne bu ecünnüyü kokluyorEcünnülerin başı o bee 2 yıldır Karadenizi lekeliyor hedefimde @Harunnn60 @serhatt @xemrexxx @xBUGRAx
Senin gözlerini oyarım itici melun@Maskeli Fedai aç gözlüsü @xBUGRAx nın üstüne bu ecünnüyü kokluyor
KıskanmayalımEcünnülerin başı o bee 2 yıldır Karadenizi lekeliyor hedefimde @Harunnn60 @serhatt @xemrexxx @xBUGRAx
@Maskeli Fedai aç gözlüsü @xBUGRAx nın üstüne bu ecünnüyü kokluyor
İki yılan birbirini bulmuş sen daha iyilerine layıksınNo 309'la biz meşhur ettik o kızı koynumda yılan beslemişim. @Maskeli Fedai @Çiğdem-
No 309'la biz meşhur ettik o kızı koynumda yılan beslemişim. @Maskeli Fedai @Çiğdem-
@Çiğdem- hatırlar Kurtlar Vadisi'nde de oynamıştıİki yılan birbirini bulmuş sen daha iyilerine layıksın
O değil de bu resim resmen psikolojimi bozdu İyi değilim...
hahaah niyeO değil de bu resim resmen psikolojimi bozdu İyi değilim...
Bu sinsi adam öyle bir mimikle bakıyor ki tırsmamak elde değil (Nereden bulduysa bu resmi pis )hahaah niye
Sana benziyordur belki de Gece rüyana girsinBu sinsi adam öyle bir mimikle bakıyor ki tırsmamak elde değil (Nereden bulduysa bu resmi pis )