Korkmalısın benden saplantılı biri herşeyi yaparTuhaf ve saplantılı birisin
Bu arada senin parlakçıların böyle ablası kardeşi yok mu bana ayarlayıver bari işe yara![]()
Hani senin güzeller güzeli manitan vardı noldu
Korkmalısın benden saplantılı biri herşeyi yaparTuhaf ve saplantılı birisin
Bu arada senin parlakçıların böyle ablası kardeşi yok mu bana ayarlayıver bari işe yara![]()
Senden korkan senin gibi olsunKorkmalısın benden saplantılı biri herşeyi yapar
Hani senin güzeller güzeli manitan vardı noldu![]()
Ayrılıklara hazır ol, kim napsın seni pasaklıSenden korkan senin gibi olsun
AhahahahaBir tane daha olsaydi fena olmaz herhangi bir ayrılıktan sonra açıkta kalmayalım bari
![]()
Yalılarımın peşinde ölü soyucusu
Fragmanı çok iyi cidden Vedat kadınların hepsine zarar verdi ve kimin neresine zarar verdiyse orayı göstermeleri çok güzel bir detay
O zaman meszara gömme olayı Asiye/sandık olayı mı?Fragmanı çok iyi cidden Vedat kadınların hepsine zarar verdi ve kimin neresine zarar verdiyse orayı göstermeleri çok güzel bir detayMesela Nefes’in parmağını kırmıştı, Mercan’ı asmıştı
![]()
O zaman meszara gömme olayı Asiye/sandık olayı mı?![]()
yazmam 30 saniye sürüyor zeki bir insan olduğum içinŞu senaryo için para alsan keşkeBiliyorum para etmıyorlar ama mesai harcıyon sonucta oyuzden
![]()
sende EQ vardır da IQ konusunda bilemicem bi de AQ var ama başka bişey asdgsafhjadskfslyazmam 30 saniye sürüyor zeki bir insan olduğum için![]()
yazmam 30 saniye sürüyor zeki bir insan olduğum için![]()
Matbasından çok hızlı haber , senaryo uydurur ayollŞu senaryo için para alsan keşkeBiliyorum para etmıyorlar ama mesai harcıyon sonucta oyuzden
![]()
Sus bakayım benim haber kaynaklarım sağlam olduğu için görememişsindirMatbasından çok hızlı haber , senaryo uydurur ayollSenelerdir kendi uydurduklarını sankı başka sitede görmüş gibi haber diye burda bize satıyor
Bir diğer bunu yapanda @batuhankaralar
Bir yerde görmüşler ama onlardan başka gören yok haber kaynağını
![]()
![]()
@serhatt @xBUGRAx @Yiğitt @Harunnn60 @Maskeli Fedai
Korkmalısın benden saplantılı biri herşeyi yapar
Hani senin güzeller güzeli manitan vardı noldu![]()
Senden korkan senin gibi olsun
AhahahahaBir tane daha olsaydi fena olmaz herhangi bir ayrılıktan sonra açıkta kalmayalım bari
![]()
Ne varmış la bende düdük![]()
Fragmanı çok iyi cidden Vedat kadınların hepsine zarar verdi ve kimin neresine zarar verdiyse orayı göstermeleri çok güzel bir detayMesela Nefes’in parmağını kırmıştı, Mercan’ı asmıştı
![]()
Matbasından çok hızlı haber , senaryo uydurur ayollSenelerdir kendi uydurduklarını sankı başka sitede görmüş gibi haber diye burda bize satıyor
Bir diğer bunu yapanda @batuhankaralar
Bir yerde görmüşler ama onlardan başka gören yok haber kaynağını
![]()
![]()
@serhatt @xBUGRAx @Yiğitt @Harunnn60 @Maskeli Fedai
kız bu hafta fragmanlar çok az izlenmiş dizi çökecek gibiSus bakayım benim haber kaynaklarım sağlam olduğu için görememişsindir![]()