ATV Sen Anlat Karadeniz - Dizi Yorumları

Baydı artık bu dizi

Eve dönmüşken uzun bir aradan sonra dizinin tamamını izledim de sanırım bu sezon yayınlanan en iyi bölümdü.

İlk bölümlerin tadında bir bölüm yazmış Erkan Hoca. Dramı da, komedisi de, aksiyonu da, aşkı da ters köşeleriyle güzel bir bölüm olmuş. Tahir nihayet zeka dolu bir plan yaparak alt etti Vedat’ı :A Baya keyiflendim kayısı kısmında :F Ve sonunda Vedat’ın da kaybettiğini gördük :Z

Tahir ve Yiğit’in baba-oğul ilişkisine bayılıyorum ya çok sıcaklar :Z Asiye ve Saniye’nin de atışmaları yine çok iyiydi :Z Dizi bu bölümle eski tadına döndü umarım devamı gelir :Z

Gelsin bakalım yeni bölüm :A

Ertuğrulun havası sönecek bu sezon :A

Özet bitti reklamdan sonra başlacak bakalım neler olacak :D

Her bölüm olaylar iyice oturuyor. Sezonun en keyif aldığım bölümü olabilir. Nakış gibi işlemiş Erkan reyiz. 1 aylık süreçte Mercan tedavi gördü eski sağlığına dönüyor 1-2 bölüme gerçekleri söyler, sanki Vedat mevzusunun sonuna geliyormuşuz gibi hissediyorum. :D

Eve dönmüşken uzun bir aradan sonra dizinin tamamını izledim de sanırım bu sezon yayınlanan en iyi bölümdü.

İlk bölümlerin tadında bir bölüm yazmış Erkan Hoca. Dramı da, komedisi de, aksiyonu da, aşkı da ters köşeleriyle güzel bir bölüm olmuş. Tahir nihayet zeka dolu bir plan yaparak alt etti Vedat’ı :A Baya keyiflendim kayısı kısmında :F Ve sonunda Vedat’ın da kaybettiğini gördük :Z

Tahir ve Yiğit’in baba-oğul ilişkisine bayılıyorum ya çok sıcaklar :Z Asiye ve Saniye’nin de atışmaları yine çok iyiydi :Z Dizi bu bölümle eski tadına döndü umarım devamı gelir :Z
izleyiciyi trolliyor Sinan tuzcu ; Fatih karakteri öldü diye :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,179
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil