Özetli başladık yarın 14 reyting bekliyorum. 🙄
Bölüm 3 farklı insanın ölüm tehlikesiyle başladı ama öleceklerine inanan var mıydı ki![]()
Nazar - Murat - Vedat gelişmeleri başlayacak artık. Nefes'in yaşadıklarının fazlasını yaşatır bu psikopat reyis Vedat.![]()
Dövdü diye tahmin ediyorum abla, büyük ihtimal bir sonraki sahnesinde görürüz.Nazarı dövdümü bu şimdi emre bu Vedat dangolozu
Dövdü diye tahmin ediyorum abla, büyük ihtimal bir sonraki sahnesinde görürüz.
Evet tepki çekmemek için kısa kısa kestiler heralde. Haftaya artık Mercan'dan bi kıpırdama bekliyoruz anca Mercan durdurur Vedat'ı.Dövmüş sanırım Nefes Yiğite hikaye anlatıyordu orda nazarı gösterdiler kemerle dövmüş ya
Evet tepki çekmemek için kısa kısa kestiler heralde. Haftaya artık Mercan'dan bi kıpırdama bekliyoruz anca Mercan durdurur Vedat'ı.![]()
Nazar'da ki izleri gösterdiler. Mercan hemen konuşamaz tabi ama en azından iyileşme belirtisi verdiğini göstersinler.Kısa değil hiç göstermediler ki döverken Vedat bir gitti bir geldi oldu valla Mercan mı sanmıyorum ama bellide olmaz bakalım![]()
Nazar'da ki izleri gösterdiler. Mercan hemen konuşamaz tabi ama en azından iyileşme belirtisi verdiğini göstersinler.![]()