Geçen haftadan sezmiştim bu bölüm bende emin oldum.Erkan reyis Berrak Murat yapacak gibi![]()
Geçen haftadan sezmiştim bu bölüm bende emin oldum.Erkan reyis Berrak Murat yapacak gibi![]()
Valla ben uzun zamandır bu kadar güzel toparlanan bir hikaye görmedim. Bir Bizim Hikaye bir de SAK hikayedeki tüm çapaklarından kurtulmuş sankiDiğer forumda batırdı diye eleştiriyorlar vallabende beğeniyorum bölümü
Valla ben uzun zamandır bu kadar güzel toparlanan bir hikaye görmedim. Bir Bizim Hikaye bir de SAK hikayedeki tüm çapaklarından kurtulmuş sanki
Kadına şiddeti anlatma amacıyla yola çıkan dizi iki kadının elinde resmen çöp olmuştu benceTabi bunda ilk kez drama yazmalarının etkisi olabilir
Romantik komedilerde iyiydiler hatta baya severdim ortileri ama bilemiyorum
![]()
Benim tek korkum şive falandı ama meğer Erkan Hoca da KaradenizliymişBen seviyordum ortileri ya güzel yazdıklarını düşünüyordum Erkan bey korkuttu
beni ama güzel yazıyor oda sadece Tahirin babasının adı Mehmetti ya Hayati yapmışlar onu![]()
Benim tek korkum şive falandı ama meğer Erkan Hoca da Karadenizliymiş
Adam Karagül ve SBA’yı toparlayıp reytinglerini yükseltti. Kim ne derse desin bence izleyicinin nabzını çok iyi bilen bir senarist.
Geçenlerde ortilerin yazdığı çoğu repliğin çalıntı olduğu ortaya çıktı![]()
Bölüm şahane gidiyor yalnız ilk 1,5 saat kötüydü ama açıldı.![]()
ÇELİK yelek varmış üstünde diyorlar Ne alakaDedim sana haraketli sahneler gelecek diye
ÇELİK yelek varmış üstünde diyorlar Ne alaka![]()
Ne kadar düşünceli abi kardeşE Vedatın yaşadığını öğrendi iki kardeş plansız gidemezlerdi oraya çelik yelek kesin çünkü kan çıkmadı Tahirden
![]()
Ne kadar düşünceli abi kardeş![]()
Geçen haftadan sezmiştim bu bölüm bende emin oldum.Karagül'den torpilli.
![]()
@denizz19 can kırıkları tanıtımmm![]()
Valla ben uzun zamandır bu kadar güzel toparlanan bir hikaye görmedim. Bir Bizim Hikaye bir de SAK hikayedeki tüm çapaklarından kurtulmuş sanki
Kadına şiddeti anlatma amacıyla yola çıkan dizi iki kadının elinde resmen çöp olmuştu benceTabi bunda ilk kez drama yazmalarının etkisi olabilir
Romantik komedilerde iyiydiler hatta baya severdim ortileri ama bilemiyorum
![]()
Şu dizide dokunmadıkları bi asiye kalmıştı o da oldu
@Çiğdem- le @serhatt ı kıskançlıktan kudurtan fragman geldiÇELİK yelek varmış üstünde diyorlar Ne alaka![]()
Ben beğenmedim pek
Karadenizin karanlık sularına gömülesice Nefes karısı
Ertuğrulum dönsün icaplarına bakarKaradenizin karanlık sularına gömülesice Nefes karısı![]()