Niye çatlayayım ki, bizimkisi basit bir kanka ilişki değil sonuçta.
Biz Harun'la öyle dizilerdeki basit karakterlerin iliskisine benzetirsek kendimize hakret etmis oluruz.Sizinkini bilmemde bizimkinde ben Merve Aksak'ım tatlım
Sizin ki Edip ile Oya ilişkisi gibi
şu an @serhattBiz Harun'la öyle dizilerdeki basit karakterlerin iliskisine benzetirsek kendimize hakret etmis oluruz.
Sen herzamanki gibi yalniz yalniz zibardin sanirim.
Kötü Daha kötü günler kapıdaHoşbulduk
Nasıl gidiyo hayat.
Ben kafama göre izleyeceğim bir şeyler, siz gaga ve hogathayla beraber izleyin istediğinizi
Kütük kardeşim ne dediyse doğrudur Her çöp diziyi izletemezsiniz banaKütüğe bak ayoll @destere sana hain diyordumda inanmıyordun 😱😱😱 Kütük kardeşi @Maskeli Fedai ona uymaz umarım Masacre tuhaf bir diziyle elbet gelir izleyelim der ozaman sorarız ona hesabını
@Harunnn60 İyidir kütükten bir de forumdash geldimi tamam
Neyse ümidini kaybetme sen iyisi dicem de hiç ümit yyok böyle kalican bunlar gibi evrim geciremicen yazık @Çiğdem-
Sen beni kafana takma ben istediğimi elde ediyorum çok şükür Sen kendine bakNeyse ümidini kaybetme sen iyisi dicem de hiç ümit yyok böyle kalican bunlar gibi evrim geciremicen yazık @Çiğdem- Ekli dosyayı görüntüle 62947
Elini elde ediyorsun doğruSen beni kafana takma ben istediğimi elde ediyorum çok şükür Sen kendine bak
Kız kendi kaçamak hikayelerini anlattırma bana.Birliktemi 😱😱😱
Senin tayfanda bu aralar yok sanırım Yalnız kaldın bi iyice.Kötü Daha kötü günler kapıda