haccak )Aaa gerçekten ayoll su fok balıklarına oranla kar fok balıkları çok haccaklar
haccak )Aaa gerçekten ayoll su fok balıklarına oranla kar fok balıkları çok haccaklar
O Önce hapis yatsın koca kafalı ardayıda alıp @xemrexxxProtector geliyor çok az kaldı, çatlamaya hazır ol
Aaa yok daha doğrusu ne düşündüğünü bilmiyorum bende henüz faceye girmedimNeden sende kalacakmış? Çokmu kötü düşünüyor?
benim yokluğumu fırsat bilip doluşmuşlar başkanlığa hepsini yakacağımBaktı başkanlıkta oturucak koltuk kalmıyor artık bekler herhalde
Hhaha sevenin çokbenim yokluğumu fırsat bilip doluşmuşlar başkanlığa hepsini yakacağım
Selamlarımı ilet. Şampiyon falan olamazsın demişti. Gördük şimdi kimin şampiyon olduğunu. @destereAaa yok daha doğrusu ne düşündüğünü bilmiyorum bende henüz faceye girmedim
Tatlım koskoca şampiyon duruyor burda. Kerem varken ne foku?Baktı başkanlıkta oturucak koltuk kalmıyor artık bekler herhalde
bulamadım bulsam senin sümüklü chantalının peşine düşmezdim heraldeBuldun mu?
Zaten bütün diziyi çektiler hemen hemen, en kötü hapisteyken izler bölümlerini bir şey olmazO Önce hapis yatsın koca kafalı ardayıda alıp @xemrexxx
@Bully haini olmasa zaten yalı kazığı @Maskeli Fedai ile birlikte zafere koşardı sırf o dışardan destekleyen hain bully yüzünden yalı kazığına oy atmak içimden gelmedi kimbilir kaç kişi bu yüzden yalı kazığından vazgeçmiştirSelamlarımı ilet. Şampiyon falan olamazsın demişti. Gördük şimdi kimin şampiyon olduğunu. @destere
@Bully haini olmasa zaten yalı kazığı @Maskeli Fedai ile birlikte zafere koşardı sırf o dışardan destekleyen hain bully yüzünden yalı kazığına oy atmak içimden gelmedi kimbilir kaç kişi bu yüzden yalı kazığından vazgeçmiştir
Zaten bütün diziyi çektiler hemen hemen, en kötü hapisteyken izler bölümlerini bir şey olmaz
Şimdi Bully un son kalan herifinide birisi seçmesi lazım @MasacRE- in düşündüğüde oymuş laf aramızdaSelamlarımı ilet. Şampiyon falan olamazsın demişti. Gördük şimdi kimin şampiyon olduğunu. @destere
Şimdi Bully un son kalan herifinide birisi seçmesi lazım @MasacRE- in düşündüğüde oymuş laf aramızda
@Bully ilk sezonum olmasından küçümsedi şampiyon olacağımı hiç tahmin etmezdi. @Çiğdem- 'e tepkisini soruyorum, yok efendim ben söylemem diyor. Sanırsın dünyanın sırrı.@Bully haini olmasa zaten yalı kazığı @Maskeli Fedai ile birlikte zafere koşardı sırf o dışardan destekleyen hain bully yüzünden yalı kazığına oy atmak içimden gelmedi kimbilir kaç kişi bu yüzden yalı kazığından vazgeçmiştir