dördüde izledim yorumu akşama yaparım beş altıyı bitiririm geceOrası belli zaten hemen 3 bölüm izlemişsin bile.
dördüde izledim yorumu akşama yaparım beş altıyı bitiririm geceOrası belli zaten hemen 3 bölüm izlemişsin bile.
Beni de bekle ben de bugün 2. bölümü izleyeyim baridördüde izledim yorumu akşama yaparım beş altıyı bitiririm gece
biraz hızlan bana yetiş bekleme yapınca diziden soğuyorum zaten bu sezon bölümler pek izleyiciyi tatmin etmemiş bari hızımızı almışken aradan çıkaralımBeni de bekle ben de bugün 2. bölümü izleyeyim bari
Sen @Çiğdem- ’e yetiş o zaman. Ben arkanızdan geleyim.biraz hızlan bana yetiş bekleme yapınca diziden soğuyorum zaten bu sezon bölümler pek izleyiciyi tatmin etmemiş bari hızımızı almışken aradan çıkaralım
iki güne hogathayı geçerim zaten orası kolay bu hafta bitmeden yeni sezona yetişmek amacımızSen @Çiğdem- ’e yetiş o zaman. Ben arkanızdan geleyim.
Şu an izlediğim bir dizi var onu zor götürüyprum. İzlemeye çalışırım ama bir dahaki bölüme bitmesi imkansız en azından Rick’in öleceği bölüme kadar yetişeyim. Sanırım 3-4. bölümlerde veda edecekmişiki güne hogathayı geçerim zaten orası kolay bu hafta bitmeden yeni sezona yetişmek amacımız
Şu an izlediğim bir dizi var onu zor götürüyprum. İzlemeye çalışırım ama bir dahaki bölüme bitmesi imkansız en azından Rick’in öleceği bölüme kadar yetişeyim. Sanırım 3-4. bölümlerde veda edecekmiş
Konuda sezon sonuna demişler korkmuştum 😱 Hemen gidicekse iyiiki güne hogathayı geçerim zaten orası kolay bu hafta bitmeden yeni sezona yetişmek amacımız
Umurumda değilDarly izlettirir hele tek adam olsun
Asıl kötü yol bu diziyi izlemeye devam etmek sıvadaşım, ben kurtuldum sana da tavsiye ederimsıvadaşlarım arasında yoldan çıkanı kötü yola düşeni olabilir ama bu onların tümden kötü olduğunu göstermez böyle kusurlarıda olsa idare ediyoruz artık zaten masacreye kalsa türbüşonuda eleyemezdik neyseki tam puan veremediği bir haftaya denk düştüde kötülerden kurtulduk
Burada 6 bölüm duracağı yazıyor ben de yanlış hatırlıyormuşumKonuda sezon sonuna demişler korkmuştum 😱 Hemen gidicekse iyi
maggie varken terketmek bana yakışmaz ne zaman maggie gider (tabi şu yeni eklenen ergen kızada arada bir bakıyorum onuda sahipsiz bırakmamak lazım ) o zaman bırakabilirimUmurumda değil
Asıl kötü yol bu diziyi izlemeye devam etmek sıvadaşım, ben kurtuldum sana da tavsiye ederim
2 dakika Maggie göreceksin diye diğer kazmalara nasıl katlanacaksınmaggie varken terketmek bana yakışmaz ne zaman maggie gider (tabi şu yeni eklenen ergen kızada arada bir bakıyorum onuda sahipsiz bırakmamak lazım ) o zaman bırakabilirim
enide küçük deme tam benlik olmuş
Hala izlemedim inşallah bu gece başlıyorum. Gece uzun.8x8. Bölüm
bir önceki bölümde kahramanlarımızın yediği hurmalar bu bölümde tırmaladı tabi olacağıda buydu aptallık edersen cezayı çekersin heyecanı bol kendi içindeki mantığı sıfır idare eder bir bölümdü
güya negan ı kuşatmıştık sevinçten bir tarafımız trampet çalıyordu birde baktık ki asıl negan bizimkileri kuşatmış tabi eugene kazmasının yardımlarıyla her tarafa baskın düzenlediler
gidişat fenaydı ama dwight ın kendi adamlarını pusuya düşürmesi bir nebze olsun bizim aptallara yaradı gibi
carl salağıda yeni arkadaşı sadığı kurtarmak isterken zombiler tarafından tecavüze uğramıştı umarım ölür
negan ile rick dövüş sahnesi gereksiz bir sahneydi? maggie ise aklını başına topladı gibi düştüğü pusudan sonra esirlerden birini kafadan çiviledi devamı gelir inşallah eline sağlık maggie'nin
sizde durumlar nasıl @Çiğdem- @dreamy ? bende sekizin ilk yarısı tükendi
Ben 9.bölümü izlemiştim en son sevineceğin bir eşy olacak8x8. Bölüm
bir önceki bölümde kahramanlarımızın yediği hurmalar bu bölümde tırmaladı tabi olacağıda buydu aptallık edersen cezayı çekersin heyecanı bol kendi içindeki mantığı sıfır idare eder bir bölümdü
güya negan ı kuşatmıştık sevinçten bir tarafımız trampet çalıyordu birde baktık ki asıl negan bizimkileri kuşatmış tabi eugene kazmasının yardımlarıyla her tarafa baskın düzenlediler
gidişat fenaydı ama dwight ın kendi adamlarını pusuya düşürmesi bir nebze olsun bizim aptallara yaradı gibi
carl salağıda yeni arkadaşı sadığı kurtarmak isterken zombiler tarafından tecavüze uğramıştı umarım ölür
negan ile rick dövüş sahnesi gereksiz bir sahneydi? maggie ise aklını başına topladı gibi düştüğü pusudan sonra esirlerden birini kafadan çiviledi devamı gelir inşallah eline sağlık maggie'nin
sizde durumlar nasıl @Çiğdem- @dreamy ? bende sekizin ilk yarısı tükendi