Ben dedim zaten izleyemem diye sadece Rick’in diziden ayrıldığı bölüme kadar güncele yetişmek istiyorum@destere senden umudu kessin ozaman
Sen kaçta kaldın @destere dozer gibi yetişmiş bana panikledim
Ben dedim zaten izleyemem diye sadece Rick’in diziden ayrıldığı bölüme kadar güncele yetişmek istiyorum
harika haberi aldım dokuzuncu bölümde darısı diğer sevmediğim karakterlerin başına diyeyimBen 9.bölümü izlemiştim en son sevineceğin bir eşy olacak
Sen izleyince 10.bölümden devam ederizde @dreamy için aynısını diyemicem ayoll
Aaa ben niye o müjdeli haberden sonra devam etmedim şaşırıyorum ayollharika haberi aldım dokuzuncu bölümde darısı diğer sevmediğim karakterlerin başına diyeyim
ama gider ayak ağlattı velet
kazma kendin izlememişsin herkesi niye bekliyorsun@Çiğdem- @destere @mrt-06 @MasacRE- @DarkLeqenD @Forumdash @sokak sanati @Yiğitt @turkuazz @xemrexxx @tolgab @OzaN @dreamy
Başladı sezon konumuzu da güzelce açtık. Herkesi bekleriz
yalan söylüyor lady gaga bir fok izlediği yok yorumu burda yoksa izlememiş sayarızAaa ben niye o müjdeli haberden sonra devam etmedim şaşırıyorum ayoll
@Harunnn60 da izlememişti @kerem diyince sordum gizlice bitirmiş
Beni özledimi diye sormustu en son konusmamzıda evet seni karşılamak için sabırsızlıkla bekliyor diyorum onu özlediğinden bahsediyorumyalan söylüyor lady gaga bir fok izlediği yok yorumu burda yoksa izlememiş sayarız
@Tolstoyevski de açıldığından beri konuyu inceliyor Muhtemelen TWD'nin nasıl bozduğuyla ilgili uzun uzun bir yazı yazacak
Game of Thrones yeni sezon başlayacağı günlerde ortalık ayağa kalkar, yer yerinden oynar, bütün siteler ve video kanalları GoT'tan bahsederdi. TwD nin ise yeni sezona başlayacağını forumdan öğrendim
Şu an dünyada tek bir dizi var. Geri kalanlar o dizinin kendisiyle değil gölgesiyle hatta gölgesinin gölgesiyle mücadele halindeler. O dizi hangisi mi?
Daa-da-da-da-daa-daaa, da-da-da-da-da-da-da-da!..
çaktırma gaga çiçekle karşılanacağını sansın foruma girer girmez ümüğüne dalarızBeni özledimi diye sormustu en son konusmamzıda evet seni karşılamak için sabırsızlıkla bekliyor diyorum onu özlediğinden bahsediyorum
Az kaldı Kasımda buradaçaktırma gaga çiçekle karşılanacağını sansın foruma girer girmez ümüğüne dalarız
Dizi olmayan uykumu getirdi resmen, son 10 dakikasını uyuklayarak izledim 2. bölümün. @Çiğdem-aha dokuzuncu bölümüde izledim
dördüncü beşinci bölümlerde aksiyon tavana vuruyor sık dişini dörde az kalmışDizi olmayan uykumu getirdi resmen, son 10 dakikasını uyuklayarak izledim 2. bölümün. @Çiğdem-
hızlan biraz pazartesiye sekizinci sezon bitmiş olacak10.Bölüme yarın bakarım bende dreamyı boş verelim
Aaa seni bekliyordum hem cast da ben öndeyim şuan okadar laf ediyordunuzhızlan biraz pazartesiye sekizinci sezon bitmiş olacak
Maggie gözüküyor dimidördüncü beşinci bölümlerde aksiyon tavana vuruyor sık dişini dörde az kalmış
Ben uyuklaya uyuklaya izlerim siz keyfinize bakın10.Bölüme yarın bakarım bende dreamyı boş verelim