daha 8x3 izledim az önce onuncu bölüme çok var çok var desemde iki güne sizi geçerim fazla beklemeyin@dreamy ı yakaladın sanırım 9.Bölümüde izle 10.bölümle birlikte devam ederiz bekliyorum sizi
daha 8x3 izledim az önce onuncu bölüme çok var çok var desemde iki güne sizi geçerim fazla beklemeyin@dreamy ı yakaladın sanırım 9.Bölümüde izle 10.bölümle birlikte devam ederiz bekliyorum sizi
Benim işime gelir beklemekdaha 8x3 izledim az önce onuncu bölüme çok var çok var desemde iki güne sizi geçerim fazla beklemeyin
sanırım başlamamışlar dur bir bakayımBenim işime gelir beklemek
Mesala CW Dizileri başladımı hiç haberim yok yarın bakayımda konuları patlatayım
Ooo Flash başlıyor demek @mrt-06sanırım başlamamışlar dur bir bakayım
evet sana müjdeli haberim var senle @Forumdash ın pilli oğlanı fallafoşun yarın 5. sezon ilk bölümü yayınlanıyormuş
süper portakalın 14. sezon ilk bölümü bu cuma yani 12 ekimde yayınlanacakmış yine @Forumdash la yaşadınız
@Forumdash gelmesi lazım en geç haftaya senin gibi ne yaptığı belli değil onunda @xemrexxxsüper portakalın 14. sezon ilk bölümü bu cuma yani 12 ekimde yayınlanacakmış yine @Forumdash la yaşadınız
okçu oğlanınız arrowda 16 ekimde hepsi bir hafta içinde başlıyor ne kadar halay çekseniz azdır
süper portakalı duyunca @Forumdash bir kaç güne damlar buraya@Forumdash gelmesi lazım en geç haftaya senin gibi ne yaptığı belli değil onunda @xemrexxx
@xemrexxx CW in tuhaf dizilerini hep izliyorsüper portakalı duyunca @Forumdash bir kaç güne damlar buraya
riverdale de perşembe başlıyormuş bu diziyi tosbağa @xemrexxx takip ediyordu sanırım
bizim z. nation da 5. sezona başlıyormuş 13 ekimde@xemrexxx CW in tuhaf dizilerini hep izliyor
Bugün yarın başlıyorum artık.@dreamy ı yakaladın sanırım 9.Bölümüde izle 10.bölümle birlikte devam ederiz bekliyorum sizi
bana yetişmen mümkün değilBugün yarın başlıyorum artık.
Şu suratı ütü izli olan sarısın adamdan bahsediyorsun sanırım8x3. bölüm
yine aksiyonu bol iyi bir bölümdü
jesus denen salak, düşmanları öldürmeyerek ne halt yemeye çalışıyor sonunda yine kendileri zararlı çıkacak
maggie hata yaptı! gregory denen salağı hiltopa almayacaktı ama bir düşündüğü vardır kesin
kaplanlı ezekiel hiç kimseyi kaybetmedik diye ağzı kulağında dolaşırken tuzağa düşürüldü gurubuyla ...o pusuyu sevdim , umarım kaplanlı kral da carol da ordan sağ çıkmaz
isa denen kareteci yumurta kafalı salaktan bahsediyorum jesus derkenŞu suratı ütü izli olan sarısın adamdan bahsediyorsun sanırım
Aaa tamam işte sarısın bir adam ekibin lideri gibi davranıyordu bende gıcık oluyordumisa denen kareteci yumurta kafalı salaktan bahsediyorum jesus derken
ezekiel ise şu kaplanlı kral
3.bölüm sonuda bir silah çatışmasıyla bitti 4.bölüm aynen devam
en çok şeye güldüm bilmiş bilmiş konusup ricke hava atıyordu adam darly sus be der gibi oku sapladı
@MasacRE- i ifşalayalım Darly fanıdır @destereDaryl adamdır ya 8 sezondur çizgisini bozmadı, seviyoruz
Bu sezonda nefret edeceğimiz adam da Jesus olacak anlaşılan. Morgan bitti bu başladı şimdi, neymiş onlar insanmış öldürmemek gerekirmiş
Yani sırf o hilltopa getirdikleri tutsaklar oradan kurtulsun da başlarına bela açsın diye yapılmış bir şey bu ha başka bir şey değil. Dağ gibi Jesus'u saçma sapan bir karakter haline soktular iki bölümde. @Harunnn60
Daryl'i seviyorum zaten, inkar ettiğim yok ama dediğim gibi hiçbir karakter bana bu diziyi izletemez artık
Darly izlettirir hele tek adam olsunDaryl'i seviyorum zaten, inkar ettiğim yok ama dediğim gibi hiçbir karakter bana bu diziyi izletemez artık
Orası belli zaten hemen 3 bölüm izlemişsin bile.bana yetişmen mümkün değil
sıvadaşlarım arasında yoldan çıkanı kötü yola düşeni olabilir ama bu onların tümden kötü olduğunu göstermez böyle kusurlarıda olsa idare ediyoruz artık zaten masacreye kalsa türbüşonuda eleyemezdik neyseki tam puan veremediği bir haftaya denk düştüde kötülerden kurtuldukDaryl'i seviyorum zaten, inkar ettiğim yok ama dediğim gibi hiçbir karakter bana bu diziyi izletemez artık