Sonunda başladım. Genel olarak durgun bir bölümdü, bunu ilk bölüme bağlıyorum. :D

Carl ile başlayalım. Carl yine ergenliğinden bir şey kaybetmemiş, bu kadar iyi olmaya çalışmamamlı. Bir zamanlar Morgan yetiyordu zaten. :A Rick ve Michonne aşkına hala alışamasam da diziye renk kattığını düşünüyorum. Ben yeni bir karakter isterdim Rick için. :D

Maggie :love1: Tüm asilliğiyle yine şahaneydi. Hilltop'la arasındaki bağ çok kuvvetli, kolay kolay kopmaz. Gregory'ye onu tercih etmeleri bunu açıklıyor. :D @Çiğdem- 'in Daryl'ı bu bölüm yoktu. :A Rick Grimes'ın yerini alacağına inanamıyorum. :(

Sondaki plansa işe yaramış gibi gözüküyor. Diğer bölümü izlemem gerek. Gabriel'in ihanetini beklemezdim hiç, kendi ayağına sıktı. Son sahnede de Negan ile aynı yerde kapana kısıldılar bakalım nasıl çıkacaklar? :F Bu arada Rosita ölmüş müydü, nerede bu kız? @DarkLegenD @MasacRE- Siz izlediniz galiba. :A

@mrt-06 sen de izle bence, izleyecektin en son. :A
Yok ölmedi de sen daha yeni mi başladın 8. sezona :A

Yoo ben bugün izledim açıktı. :A
Diyoruz ya diziyi izleyenler arasından en az seven benle forumdash'tır sürekli eleştiriyoruz ama biz izliyoruz, siz bayılıyorsunuz diziye güya ama zahmet edip izlemiyorsunuz :A
9.Bölümü en son izlemişim yanı 10.bölümdeyim iyi bari çabucak bitiririm :A

Aslında 9.Bölümde çok sevindiğim bir şey olmuştu devamını hevesle izlemem lazımdı ama anlamadım :A :A :A

Ben de üşengecim ama dizi izlemek de tam bir üşengeç insan olayı zaten, bilgisayarın başında iki tuşa basmaya üşenmeyi nasıl başarıyorsun :A
Bilgisayar yok, sadece mobilden izleyebiliyorum. O da biraz zor tabii :A Şimdi bana hak vermişsindir herelde. :A