buna cevap vermeyi unuttumMaggie gözüküyor dimi![]()
ben zaten blu dan izliyorumİzleyecek bir site var o da sıkıntılı BluTV ücretsiz üyeliğimi başlatacağım galiba.@destere @Çiğdem-
Kıskandım şu an seni. Daha fazla bu aksaklık devam ederse ben de üye olacağım. En azından deneme süresi bitinceye kadar bitirmeye çalışırım. @Çiğdem ‘i geçmişsin bu arada.ben zaten blu dan izliyorum![]()
@Çiğdem-Kıskandım şu an seni. Daha fazla bu aksaklık devam ederse ben de üye olacağım. En azından deneme süresi bitinceye kadar bitirmeye çalışırım. @Çiğdem ‘i geçmişsin bu arada.![]()
Kıskandım şu an seni. Daha fazla bu aksaklık devam ederse ben de üye olacağım. En azından deneme süresi bitinceye kadar bitirmeye çalışırım. @Çiğdem ‘i geçmişsin bu arada.![]()
ben zaten blu dan izliyorum![]()
Aaa bendemi öyle yapsam Elçininde vampirli dizisini izlemek istiyordumİzleyecek bir site var o da sıkıntılı BluTV ücretsiz üyeliğimi başlatacağım galiba.@destere @Çiğdem-
bludan izleyin işte bir ay beleşe nasıl olsaAaa bendemi öyle yapsam Elçininde vampirli dizisini izlemek istiyordum![]()
![]()
![]()
Parasız izleyip kaçabiliriz inş başımız belaya girmedenbludan izleyin işte bir ay beleşe nasıl olsabir ayda değil sezonu kırk ayrı dizi izlersiniz
![]()
bir ay beleş istediğin gibi bir ayı değerlendir ama bir gün dahi unutursan hapı yuttun paracıklar gitti demektirParasız izleyip kaçabiliriz inş başımız belaya girmeden![]()
![]()
![]()
Hesabı sana yollarım centilmen beyefendi fok değilmisinbir ay beleş istediğin gibi bir ayı değerlendir ama bir gün dahi unutursan hapı yuttun paracıklar gitti demektir![]()
bludan izleyin işte bir ay beleşe nasıl olsabir ayda değil sezonu kırk ayrı dizi izlersiniz
![]()
Bir ay değil 7 gün ücretsiz.Aaa bendemi öyle yapsam Elçininde vampirli dizisini izlemek istiyordum![]()
![]()
![]()
doğrudur ben sanırım netflix le karıştırdım onda bir ay beleştiBir ay değil 7 gün ücretsiz.![]()
öderiz tabiki hiç sorun değil istediğin kadar izle hogathaHesabı sana yollarım centilmen beyefendi fok değilmisin![]()
![]()
![]()
öderiz tabiki hiç sorun değil istediğin kadar izle hogathahatta üsküdardaki evimizin elektrik su doğalgaz masraflarınıda bana yollayabilirsin
![]()
7 Günde bitiririm eğer Twd nette yoksa ,varsa uğraşmamBir ay değil 7 gün ücretsiz.![]()
Aynen Netflix 1 ay ücretsiz onla karıştırmışsın. Ama Netflix’te de TWD yok. Yaklaşık 1 hafta boşum, bitirmek istiyorum artık.doğrudur ben sanırım netflix le karıştırdım onda bir ay beleşti
ama netflix site kalitesi olarak blu yu beşe katlar onuda söyleyelim![]()