Maskeli Fedai
Favori Üye
Ahahah o an sevinçten es geçmişim seni Fok başkandan destek görmek sevindiriyorkazmaya bak sen? balkona çıktında teşekür mü ettin sanki, 4 puanım yalı kazığına haram zıkkım olsun
Ahahah o an sevinçten es geçmişim seni Fok başkandan destek görmek sevindiriyorkazmaya bak sen? balkona çıktında teşekür mü ettin sanki, 4 puanım yalı kazığına haram zıkkım olsun
Drag kardeşim ile aramızda eskiden beri iyidir Manasız iftiralar atmayalımkesin işine geldi dragın puanları çıkarsız selam vermezsin
çölde kaybolmuş bedevi son anda vahayı görürOha elenmedim 😱
1 puanla yırttık O kadar tepki olsun ama sayende yırttımçölde kaybolmuş bedevi son anda vahayı görür
oysa ben manalı iftira atmıştım manasız iş yapmam aslaDrag kardeşim ile aramızda eskiden beri iyidir Manasız iftiralar atmayalım
Türbüşon için veda mesajlarını alalımoysa ben manalı iftira atmıştım manasız iş yapmam asla
bu hafta puan verirken ince ayarlarla epey bir oynadım ama sonuç mükemmel oldu ekran görüntüsü harika1 puanla yırttık O kadar tepki olsun ama sayende yırttım
Haftaya da güzel puan bekliyorumbu hafta puan verirken ince ayarlarla epey bir oynadım ama sonuç mükemmel oldu ekran görüntüsü harika
iilk mesajı zaten ben gelmeden @MasacRE- patlatmış üzüntüden davul zurna çağırdık zabaha kadar kahrımızdan çiftetelli oynarız artıkTürbüşon için veda mesajlarını alalım
haftaya kurtulma imkanın yok dedim ya bir önceki hafta bir puanla kurtulan diğer hafta giderHaftaya da güzel puan bekliyorum
tamda elendiğin için üzüntümü iletecektim sana hain codmin insana doyasıya üzüntü bile yaşatmıyorsun elenmemen için elimizden geleni yaptık ama olmuyor işte demekki kısmet bu kadarmışİnşallah boğulursun @destere
Bu hafta güzel desteğini sunacağını düşünüyorumhaftaya kurtulma imkanın yok dedim ya bir önceki hafta bir puanla kurtulan diğer hafta gider
gelecek şarkıyı görelim önce bir beladan kurtulduk artık ince ayarlarla uğraşmam şarkıya odaklanırımBu hafta güzel desteğini sunacağını düşünüyorum
iki sap şarkıcı gitti kaldı bir tanesi @Maskeli Fedai için zor günler başlıyorİki admini yolladılar, @bazinga seni göreve çağırıyorum...
iki çiçek bir böcek kaldı ona göre haftaya taktiksel çalışmalara başlayalım şimdiden son fok böceğini uğurlamak şart olduHaftaya da seni yolladı mı destereden mutlusu yok artık
geçen hafta sezenin o kadar düşeceğini hesap edememiştimGeçen hafta türbüşonu oyları kurtarmıştı bu hafta @destere @sokak sanati