Maskeli Fedai
Favori Üye
Ahahah o an sevinçten es geçmişim senikazmaya bak sen?balkona çıktında teşekür mü ettin sanki, 4 puanım yalı kazığına haram zıkkım olsun
![]()
Ahahah o an sevinçten es geçmişim senikazmaya bak sen?balkona çıktında teşekür mü ettin sanki, 4 puanım yalı kazığına haram zıkkım olsun
![]()
Drag kardeşim ile aramızda eskiden beri iyidirkesin işine geldi dragın puanlarıçıkarsız selam vermezsin
![]()
çölde kaybolmuş bedevi son anda vahayı görürOha elenmedim 😱
1 puanla yırttıkçölde kaybolmuş bedevi son anda vahayı görür![]()
oysa ben manalı iftira atmıştım manasız iş yapmam aslaDrag kardeşim ile aramızda eskiden beri iyidirManasız iftiralar atmayalım
![]()
Türbüşon için veda mesajlarını alalımoysa ben manalı iftira atmıştım manasız iş yapmam asla![]()
bu hafta puan verirken ince ayarlarla epey bir oynadım1 puanla yırttıkO kadar tepki olsun ama sayende yırttım
![]()
Haftaya da güzel puan bekliyorumbu hafta puan verirken ince ayarlarla epey bir oynadımama sonuç mükemmel oldu ekran görüntüsü harika
![]()
iilk mesajı zaten ben gelmeden @MasacRE- patlatmış üzüntüden davul zurna çağırdık zabaha kadar kahrımızdan çiftetelli oynarız artıkTürbüşon için veda mesajlarını alalım![]()
haftaya kurtulma imkanın yok dedim ya bir önceki hafta bir puanla kurtulan diğer hafta giderHaftaya da güzel puan bekliyorum![]()
tamda elendiğin için üzüntümü iletecektim sana hain codmin insana doyasıya üzüntü bile yaşatmıyorsunİnşallah boğulursun @destere
Bu hafta güzel desteğini sunacağını düşünüyorumhaftaya kurtulma imkanın yok dedim ya bir önceki hafta bir puanla kurtulan diğer hafta gider![]()
gelecek şarkıyı görelim önce birBu hafta güzel desteğini sunacağını düşünüyorum![]()
iki sap şarkıcı gitti kaldı bir tanesiİki admini yolladılar, @bazinga seni göreve çağırıyorum...
iki çiçek bir böcek kaldı ona göre haftaya taktiksel çalışmalara başlayalım şimdidenHaftaya da seni yolladı mı destereden mutlusu yok artık
![]()
geçen hafta sezenin o kadar düşeceğini hesap edememiştim