At at yine kazık at .ssBen kullanmadım halaTüh tam da 4 puan verecektim yazık oldu
![]()
At at yine kazık at .ssBen kullanmadım halaTüh tam da 4 puan verecektim yazık oldu
![]()
Şimdi bu hafta senin ne yaptığını düşünüyorumAt at yine kazık at .ss
Aaaa benim sunduğum yarışmanın yönetimi panayır gibi olmalı onun için özel seçtim sizleri![]()
![]()
Bu arada Bully Maskeliyi bana emanet edip gitti yine![]()
hah işte böyle nefretinde boğulursun umarım![]()
Senden hediye isteyen kim be![]()
Kalp olmamış@Çiğdem-
bana tosbağa diyen destere ye nanik ben dünyada günümü gün ederken sen mezarda bir yandan zebanilerden öbür yanda @Çiğdem- den kaçıcanOylarımı kullandım zaten canım![]()
Sen benim verdiğim puana göre mi oy veriyorsun @Çiğdem- gör bunları şarkıya puan vermiyorŞimdi bu hafta senin ne yaptığını düşünüyorumZalim sevgin ağır basıp iyi mi verdin yoksa geçen haftaki ihanet ağır basıp 1'i yapıştırdın mı diye
![]()
Arabanın altında kalırsın inş.bana tosbağa diyen destere ye nanik ben dünyada günümü gün ederken sen mezarda bir yandan zebanilerden öbür yanda @Çiğdem- den kaçıcan@gözlemci @ozmoturk @dreamy @Dosi @vadikızı @DarkLegenD @MasacRE- @Sherlock @MEnes ( tam point icin gülmesi zorunlu kişiler @Yiğitt @bazinga @kerem
) @cookies @turkuazz @Aserat @xBUGRAx @Billy Kane
Zalim'e tam ver trollbana tosbağa diyen destere ye nanik ben dünyada günümü gün ederken sen mezarda bir yandan zebanilerden öbür yanda @Çiğdem- den kaçıcan@gözlemci @ozmoturk @dreamy @Dosi @vadikızı @DarkLegenD @MasacRE- @Sherlock @MEnes ( tam point icin gülmesi zorunlu kişiler @Yiğitt @bazinga @kerem
Tabi strateji yapmak önemliSen benim verdiğim puana göre mi oy veriyorsun @Çiğdem- gör bunları şarkıya puan vermiyorNe halin varsa gör ya zaten hayrını göremedik her seferinde hayal kırıklığı yaşattın bana.ss
Biz buna argoda başka bir şey diyoruzTabi strateji yapmak önemliBelki sana 1 puan vererek kendimi elenme potasından kurtulacam
![]()
(Kalbinden geçeni dinledi ve 1 puan verdiBiz buna argoda başka bir şey diyoruzNeyse kalbinden geçeni ver benim ne verdiğimi düşünme ben kalbimden ve kulağımdan geçene oy verdim.
![]()
La yürü git bilmeden yorum yapma terbiyesiz iftiracı(Kalbinden geçeni dinledi ve 1 puan verdi) Marul elenmeli
![]()
@Doğu trolü benim has elemanımLa yürü git bilmeden yorum yapma terbiyesiz iftiracı![]()
Mesajlarima gulmeyenlere direkt 1
@Çiğdem- den daha dinç gözüküyorbana tosbağa diyen destere ye nanik ben dünyada günümü gün ederken sen mezarda bir yandan zebanilerden öbür yanda @Çiğdem- den kaçıcan@gözlemci @ozmoturk @dreamy @Dosi @vadikızı @DarkLegenD @MasacRE- @Sherlock @MEnes ( tam point icin gülmesi zorunlu kişiler @Yiğitt @bazinga @kerem
önemli olan çok yaşamak değil yaşarken bamyayı dik tutabilmektirbana tosbağa diyen destere ye nanik ben dünyada günümü gün ederken sen mezarda bir yandan zebanilerden öbür yanda @Çiğdem- den kaçıcan@gözlemci @ozmoturk @dreamy @Dosi @vadikızı @DarkLegenD @MasacRE- @Sherlock @MEnes ( tam point icin gülmesi zorunlu kişiler @Yiğitt @bazinga @kerem