Maskeli Fedai
Favori Üye
Kafanızda paralarım o ödülü
kertenkeleden silindirmi olur parmağımla çıtlasam kıvranıp can çekişeceksinhogathayla biz seni silindir gibi ezecez aramızda kalmışsın
bu lafıda etmişlerdi sanki birileri elenme arefesindeSayende fok avcılarına artık sempati duyuyorum
Sana bakınca hep geçen hafta yaptığın ihanet geliyor. .ss@denizz19 şarkını bir ara çok dinliyordum İyi alabilir
Aaa Niye çeyrekte gitti sanıyorsun ayollVay hain melun
Yeni bir sayfa açabiliriz marulcum Sen güven bana ( )Sana bakınca hep geçen hafta yaptığın ihanet geliyor. .ss
O birilerinin saçmalamasıbu lafıda etmişlerdi sanki birileri elenme arefesinde
Yarı finale çıkıp o melunun rekorunu kıracamAaa Niye çeyrekte gitti sanıyorsun ayoll
profil resminde yalı kazığını çıkar rihannayı koy sana verdiğim puanı bir puan ykselteyim ?O birilerinin saçmalaması
Sana Beren fotoğrafı yollasamprofil resminde yalı kazığını çıkar rihannayı koy sana verdiğim puanı bir puan ykselteyim ?
iyi düşün bir puanla elenmekten kurtulabilisin
bana yollama profil resmine beren resmi koy herkes görsün kaliteyiSana Beren fotoğrafı yollasam
Şampiyon olman lazım kırmak için o final görmüştüYarı finale çıkıp o melunun rekorunu kıracam
Ölürüm yapmam yine öyle bir şey Sana Polat resmi yollayayım da gör gününübana yollama profil resmine beren resmi koy herkes görsün kaliteyi
Bu ne la Dakika başı yeni adetler çıkarıyorsunuzŞampiyon olman lazım kırmak için o final görmüştü
Oylarımı kullandım zaten canımYeni bir sayfa açabiliriz marulcum Sen güven bana ( )
yolla gelsin nasıl olsa düşmüşsün bir tekme daha yersin en fazla )Ölürüm yapmam yine öyle bir şey Sana Polat resmi yollayayım da gör gününü
Aaa tamam sen kendi rekorunu kır ozaman yarın yokBu ne la Dakika başı yeni adetler çıkarıyorsunuz
Ben kullanmadım hala Tüh tam da 4 puan verecektim yazık olduOylarımı kullandım zaten canım
Al sanayolla gelsin nasıl olsa düşmüşsün bir tekme daha yersin en fazla )