Maskeli Fedai
Favori Üye
Kafanızda paralarım o ödülü
kertenkeleden silindirmi olurhogathayla biz seni silindir gibi ezecez aramızda kalmışsın![]()
bu lafıda etmişlerdi sanki birileri elenme arefesindeSayende fok avcılarına artık sempati duyuyorum![]()
Sana bakınca hep geçen hafta yaptığın ihanet geliyor. .ss
Aaa Niye çeyrekte gitti sanıyorsun ayollVay hain melun![]()
Yeni bir sayfa açabiliriz marulcumSana bakınca hep geçen hafta yaptığın ihanet geliyor. .ss
O birilerinin saçmalamasıbu lafıda etmişlerdi sanki birileri elenme arefesinde![]()
Yarı finale çıkıp o melunun rekorunu kıracamAaa Niye çeyrekte gitti sanıyorsun ayoll![]()
![]()
![]()
profil resminde yalı kazığını çıkar rihannayı koy sana verdiğim puanı bir puan ykselteyim ?O birilerinin saçmalaması![]()
Sana Beren fotoğrafı yollasamprofil resminde yalı kazığını çıkar rihannayı koy sana verdiğim puanı bir puan ykselteyim ?
iyi düşün bir puanla elenmekten kurtulabilisin![]()
bana yollama profil resmine beren resmi koy herkes görsün kaliteyiSana Beren fotoğrafı yollasam![]()
Şampiyon olman lazım kırmak için o final görmüştüYarı finale çıkıp o melunun rekorunu kıracam![]()
Ölürüm yapmam yine öyle bir şeybana yollama profil resmine beren resmi koy herkes görsün kaliteyi![]()
Bu ne laŞampiyon olman lazım kırmak için o final görmüştü![]()
![]()
![]()
Oylarımı kullandım zaten canımYeni bir sayfa açabiliriz marulcumSen güven bana
(
)
yolla gelsin nasıl olsa düşmüşsün bir tekme daha yersin en fazlaÖlürüm yapmam yine öyle bir şeySana Polat resmi yollayayım da gör gününü
![]()
Aaa tamam sen kendi rekorunu kır ozaman yarın yokBu ne laDakika başı yeni adetler çıkarıyorsunuz
![]()
Ben kullanmadım halaOylarımı kullandım zaten canım![]()
Al sanayolla gelsin nasıl olsa düşmüşsün bir tekme daha yersin en fazla)