At at yine kazık at .ssBen kullanmadım hala Tüh tam da 4 puan verecektim yazık oldu
At at yine kazık at .ssBen kullanmadım hala Tüh tam da 4 puan verecektim yazık oldu
Şimdi bu hafta senin ne yaptığını düşünüyorum Zalim sevgin ağır basıp iyi mi verdin yoksa geçen haftaki ihanet ağır basıp 1'i yapıştırdın mı diyeAt at yine kazık at .ss
Aaaa benim sunduğum yarışmanın yönetimi panayır gibi olmalı onun için özel seçtim sizleri
Bu arada Bully Maskeliyi bana emanet edip gitti yine
hah işte böyle nefretinde boğulursun umarım
Senden hediye isteyen kim be
Kalp olmamış @Çiğdem-
bana tosbağa diyen destere ye nanik ben dünyada günümü gün ederken sen mezarda bir yandan zebanilerden öbür yanda @Çiğdem- den kaçıcan @gözlemci @ozmoturk @dreamy @Dosi @vadikızı @DarkLegenD @MasacRE- @Sherlock @MEnes ( tam point icin gülmesi zorunlu kişiler @Yiğitt @bazinga @kerem ) @cookies @turkuazz @Aserat @xBUGRAx @Billy KaneOylarımı kullandım zaten canım
Sen benim verdiğim puana göre mi oy veriyorsun @Çiğdem- gör bunları şarkıya puan vermiyor Ne halin varsa gör ya zaten hayrını göremedik her seferinde hayal kırıklığı yaşattın bana.ssŞimdi bu hafta senin ne yaptığını düşünüyorum Zalim sevgin ağır basıp iyi mi verdin yoksa geçen haftaki ihanet ağır basıp 1'i yapıştırdın mı diye
Arabanın altında kalırsın inş.bana tosbağa diyen destere ye nanik ben dünyada günümü gün ederken sen mezarda bir yandan zebanilerden öbür yanda @Çiğdem- den kaçıcan @gözlemci @ozmoturk @dreamy @Dosi @vadikızı @DarkLegenD @MasacRE- @Sherlock @MEnes ( tam point icin gülmesi zorunlu kişiler @Yiğitt @bazinga @kerem ) @cookies @turkuazz @Aserat @xBUGRAx @Billy Kane
Zalim'e tam ver trollbana tosbağa diyen destere ye nanik ben dünyada günümü gün ederken sen mezarda bir yandan zebanilerden öbür yanda @Çiğdem- den kaçıcan @gözlemci @ozmoturk @dreamy @Dosi @vadikızı @DarkLegenD @MasacRE- @Sherlock @MEnes ( tam point icin gülmesi zorunlu kişiler @Yiğitt @bazinga @kerem ) @cookies @turkuazz @Aserat @xBUGRAx @Billy Kane
Tabi strateji yapmak önemli Belki sana 1 puan vererek kendimi elenme potasından kurtulacamSen benim verdiğim puana göre mi oy veriyorsun @Çiğdem- gör bunları şarkıya puan vermiyor Ne halin varsa gör ya zaten hayrını göremedik her seferinde hayal kırıklığı yaşattın bana.ss
Biz buna argoda başka bir şey diyoruz Neyse kalbinden geçeni ver benim ne verdiğimi düşünme ben kalbimden ve kulağımdan geçene oy verdim.Tabi strateji yapmak önemli Belki sana 1 puan vererek kendimi elenme potasından kurtulacam
(Kalbinden geçeni dinledi ve 1 puan verdi ) Marul elenmeliBiz buna argoda başka bir şey diyoruz Neyse kalbinden geçeni ver benim ne verdiğimi düşünme ben kalbimden ve kulağımdan geçene oy verdim.
La yürü git bilmeden yorum yapma terbiyesiz iftiracı(Kalbinden geçeni dinledi ve 1 puan verdi ) Marul elenmeli
@Doğu trolü benim has elemanım git kendine başka jüri bulLa yürü git bilmeden yorum yapma terbiyesiz iftiracı
@Çiğdem- den daha dinç gözüküyorbana tosbağa diyen destere ye nanik ben dünyada günümü gün ederken sen mezarda bir yandan zebanilerden öbür yanda @Çiğdem- den kaçıcan @gözlemci @ozmoturk @dreamy @Dosi @vadikızı @DarkLegenD @MasacRE- @Sherlock @MEnes ( tam point icin gülmesi zorunlu kişiler @Yiğitt @bazinga @kerem ) @cookies @turkuazz @Aserat @xBUGRAx @Billy Kane
önemli olan çok yaşamak değil yaşarken bamyayı dik tutabilmektir 600 yıl boyunca bamyayı yerlere sürte sürte yaşasan nolur yaşamasan nolurbana tosbağa diyen destere ye nanik ben dünyada günümü gün ederken sen mezarda bir yandan zebanilerden öbür yanda @Çiğdem- den kaçıcan @gözlemci @ozmoturk @dreamy @Dosi @vadikızı @DarkLegenD @MasacRE- @Sherlock @MEnes ( tam point icin gülmesi zorunlu kişiler @Yiğitt @bazinga @kerem ) @cookies @turkuazz @Aserat @xBUGRAx @Billy Kane