eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon Çeyrek Final 2 Eleme Haftası (2018)

Aaaa benim sunduğum yarışmanın yönetimi panayır gibi olmalı onun için özel seçtim sizleri :A :A :A

Bu arada Bully Maskeliyi bana emanet edip gitti yine :F

hah işte böyle nefretinde boğulursun umarım :)

Senden hediye isteyen kim be :A

Oylarımı kullandım zaten canım :pala:
bana tosbağa diyen destere ye nanik ben dünyada günümü gün ederken sen mezarda bir yandan zebanilerden öbür yanda @Çiğdem- den kaçıcan:A @gözlemci @ozmoturk @dreamy @Dosi @vadikızı @DarkLegenD @MasacRE- @Sherlock @MEnes ( tam point icin gülmesi zorunlu kişiler @Yiğitt @bazinga @kerem :A ) @cookies @turkuazz @Aserat @xBUGRAx @Billy Kane

Şimdi bu hafta senin ne yaptığını düşünüyorum :A Zalim sevgin ağır basıp iyi mi verdin yoksa geçen haftaki ihanet ağır basıp 1'i yapıştırdın mı diye :A
Sen benim verdiğim puana göre mi oy veriyorsun @Çiğdem- gör bunları şarkıya puan vermiyor :A Ne halin varsa gör ya zaten hayrını göremedik her seferinde hayal kırıklığı yaşattın bana.ss

Sen benim verdiğim puana göre mi oy veriyorsun @Çiğdem- gör bunları şarkıya puan vermiyor :A Ne halin varsa gör ya zaten hayrını göremedik her seferinde hayal kırıklığı yaşattın bana.ss
Tabi strateji yapmak önemli :A Belki sana 1 puan vererek kendimi elenme potasından kurtulacam :A

bana tosbağa diyen destere ye nanik ben dünyada günümü gün ederken sen mezarda bir yandan zebanilerden öbür yanda @Çiğdem- den kaçıcan:A @gözlemci @ozmoturk @dreamy @Dosi @vadikızı @DarkLegenD @MasacRE- @Sherlock @MEnes ( tam point icin gülmesi zorunlu kişiler @Yiğitt @bazinga @kerem :A ) @cookies @turkuazz @Aserat @xBUGRAx @Billy Kane
önemli olan çok yaşamak değil yaşarken bamyayı dik tutabilmektir :) 600 yıl boyunca bamyayı yerlere sürte sürte yaşasan nolur yaşamasan nolur :)