Nasıl yaniBelli 3 yıldır kullanmadığı sondan 2.sıradakınada 4 vermiş
Nasıl yaniBelli 3 yıldır kullanmadığı sondan 2.sıradakınada 4 vermiş
En İyi Çıkışı layık görürsünüz artık. @Bullyİyidir @kerem yakın dönemli kayıtlılardan en sevilenlerden oldu diyebiliriz
5Nasıl yani
Bro vallaha öyle ya cidden dün gibi
E paslanmıştır adam normal. Forumun yaşlılarıyız artık biz, üzerimizde emekli yazıyorBelli 3 yıldır kullanmadığı sondan 2.sıradakınada 4 vermiş
Pardooon yaaa 5-4-3-2-1 yanlışlık olmuş 3 sene önce de iki sanatçıya 5 puan vermiştim özelden o zaman yarışmayı sunan arkadaş kanka hangisine 5 verdin diyodu beklemiş 10 saat5
4
3
2
1 Diye veriliyorya
5
4
3
4
1 Diye oylamışsın yanı 2 puan yerinede 4 acaba öylemi saysak @Bully
@Çiğdem- biz hiç anmayalım Kaan'ı. Gider gitmez unutalım, oylarını da geçersiz sayarsın.Duygularımız karşılıklı Keremcim, ben de seni sevdim.
Teşekkür ederim, hedeflerimizi gerçekleştirip döneceğiz hayırlısıyla. Burası benim ikinci ailem, istesen de tamamen kopulmuyor.
Aa ben unutmam, unutmamak en önemli özelliklerimdendir. Asıl siz beni unutmayın, gerçi Tarkan ne demiş, kalanlar gideni gönlünde taşır, öyle olacağını umuyorum.
Aaa ben şey etmem sıralamaya uyarak düzelttim oyunu 2 diyePardooon yaaa 5-4-3-2-1 yanlışlık olmuş 3 sene önce de iki sanatçıya 5 puan vermiştim özelden o zaman yarışmayı sunan arkadaş kanka hangisine 5 verdin diyodu beklemiş 10 saat
Vallaha kanka şarkıdan şarkıya değişir ya sanatçıdan çok şarkıya bakıyorum
Bence sırf bana huzursuzluk çıkarmak için bi uğradı, sonra kaçtı. Yoksa senin gece geleceğini bilir.Ben gelmeden saniyeler ile gitmiş acaba ben gelmicem diyemi gitti @destere
En İyi Çıkışı layık görürsünüz artık. @Bully
Aaa evet kayıt tarihine aldanmayalım @serhatt da çıkış yapan üyede yarışacak Alamancı kerem ile yesinler birbirlerini ayoll@serhatt la kol kola alabilirsiniz ödülü
Son bir enleri paylaşalım sen gitmeden birazdanBence sırf bana huzursuzluk çıkarmak için bi uğradı, sonra kaçtı. Yoksa senin gece geleceğini bilir.
Eurovision şarkısı'nı seviyorsundur ama. Milli şarkımız sonuçta.Vallaha kanka şarkıdan şarkıya değişir ya sanatçıdan çok şarkıya bakıyorum
Erken değil mi? 2 ay var daha.Son bir enleri paylaşalım sen gitmeden birazdan
GörcezEurovision şarkısı'nı seviyorsundur ama. Milli şarkımız sonuçta.
@xdragxx hemşehrimdir, biz Angaralılar problemli tiplerizdir zaten. Şekil A @YiğittAaa ben şey etmem sıralamaya uyarak düzelttim oyunu 2 diye
Zaten bu @Maskeli Fedai kendisi gibi arızalı birisini getireceği belliydi @Bully