Belli bir konsept var mıydıOynadım daha 5. soruda mı ne elendim. Etek çeşitleriyle ilgili bir soru sormuşlardı, ben ne bileyim onu salladım tutmadı
Sevdiğim bir müzisyen kaçırdığım için üzüldüm toplam 42.58kuruş kazandığım bir yarışma ama genelde kendi iki ine veriyorlar parayı 300b katılıma 6b ödül olmuyor bıraktım proğramı..Bugün Ece Seçkin konuk olmuş bu arada.
İptal edildi zaten merak etme tekrarlanacakBen de oradaydım ve 2. sorudan elendim..........................................
Oha niye? 😱İptal edildi zaten merak etme tekrarlanacak
Patladı diyorum ya işte kaldırmadı sunucuları o kadar kişi 3. sorudan sonra işaretlediğimiz halde geç kaldınız diyordu, sonra teknik arıza nedeniyle iptal dediler Zaten 670 bin kişi göründüğü halde ilk soruya 300 bin kişi falan cevap vermişti oradan belliydi bir terslik olduğuOha niye? 😱
Ay yok dikkat etmedim, videoyu izleyemedim o sırada bir şeyleri mideye götürme niyetindeydim. Neyse iptal olduysa sıkıntı yok, yarına iyi hazırlanırım.Patladı diyorum ya işte kaldırmadı sunucuları o kadar kişi 3. sorudan sonra işaretlediğimiz halde geç kaldınız diyordu, sonra teknik arıza nedeniyle iptal dediler Zaten 670 bin kişi göründüğü halde ilk soruya 300 bin kişi falan cevap vermişti oradan belliydi bir terslik olduğu
O değil de 2. soruda elenmeyi nasıl başardın ya ekrana verdiler ya kartı hiç mi dikkat etmedin ne renk olduğuna
2. sorudan elenenleri almasınlar yarışmaya da fazlalık yapmasınlar onlarAy yok dikkat etmedim, videoyu izleyemedim o sırada bir şeyleri mideye götürme niyetindeydim. Neyse iptal olduysa sıkıntı yok, yarına iyi hazırlanırım.
Geçen 10. soruda elendim, çatla2. sorudan elenenleri almasınlar yarışmaya da fazlalık yapmasınlar onlar
Benim son soruya da geldiğim oldu da bir kazanamadımGeçen 10. soruda elendim, çatla
Her üniye başlayan genç gibi sende mi düştün o batağaBatak daha eğlenceliydi, inşallah yarın yine aklımdan çıkmaz.