Ne videosu yav, aç bak internetten. Yıl olmuş 2018. Ben seni kınıyorum
Aaa bizim gibi bilmeyenlere bir anlatman video bir şey koyman lazım ayoll @xemrexxx kazanmasın sadece paracıklarıNe videosu yav, aç bak internetten. Yıl olmuş 2018. Ben seni kınıyorum
Bunlar rekabet konusu olduğu için fazla bilgi arama
Ne rekabeti ayollBunlar rekabet konusu olduğu için fazla bilgi arama
Bunlar rekabet konusu olduğu için fazla bilgi arama
Sözlük konuları zaten kısa oluyor içerik, bu bile çokAaa bizim gibi bilmeyenlere bir anlatman video bir şey koyman lazım ayoll @xemrexxx kazanmasın sadece paracıkları
@xemrexxx Para kazanıyorum diyince ilgimi çekti bir döner parası kazanmış yeterSözlük konuları zaten kısa oluyor içerik, bu bile çok
Niye diss attın be hemen çirkefSözlük konuları zaten kısa oluyor içerik, bu bile çok
Beni Moğollar yaktı ya, hepsi de eski gruplardı bilemedim hangisi daha eski. O soru yüzünden kaçırdım zengin olma fırsatınıDün 31 kuruş kazandım
Dondu internetim geç kaldım
Benim bugün aklımdan çıkmış. Dün de telefon çaldığı için soruyu cevaplayamamıştım.Dondu internetim geç kaldım
Öyle durumda arayan kişiyi hemen kapatıyorumBenim bugün aklımdan çıkmış. Dün de telefon çaldığı için soruyu cevaplayamamıştım.
otobüsteydim oynamadım
Önemli bir şeyse nolacakÖyle durumda arayan kişiyi hemen kapatıyorum
Oynadım daha 5. soruda mı ne elendim. Etek çeşitleriyle ilgili bir soru sormuşlardı, ben ne bileyim onu salladım tutmadı