Ne videosu yav, aç bak internetten. Yıl olmuş 2018. Ben seni kınıyorum
Aaa bizim gibi bilmeyenlere bir anlatman video bir şey koyman lazım ayoll @xemrexxx kazanmasın sadece paracıklarıNe videosu yav, aç bak internetten. Yıl olmuş 2018. Ben seni kınıyorum![]()
Bunlar rekabet konusu olduğu için fazla bilgi arama
Ne rekabeti ayollBunlar rekabet konusu olduğu için fazla bilgi arama![]()
Bunlar rekabet konusu olduğu için fazla bilgi arama![]()
Sözlük konuları zaten kısa oluyor içerik, bu bile çokAaa bizim gibi bilmeyenlere bir anlatman video bir şey koyman lazım ayoll @xemrexxx kazanmasın sadece paracıkları![]()
![]()
![]()
@xemrexxx Para kazanıyorum diyince ilgimi çekti bir döner parası kazanmış yeterSözlük konuları zaten kısa oluyor içerik, bu bile çok![]()
Niye diss attın be hemen çirkefSözlük konuları zaten kısa oluyor içerik, bu bile çok![]()
Beni Moğollar yaktı ya, hepsi de eski gruplardı bilemedim hangisi daha eski. O soru yüzünden kaçırdım zengin olma fırsatınıDün 31 kuruş kazandım![]()
Dondu internetim geç kaldım
Benim bugün aklımdan çıkmış. Dün de telefon çaldığı için soruyu cevaplayamamıştım.Dondu internetim geç kaldım![]()
Öyle durumda arayan kişiyi hemen kapatıyorumBenim bugün aklımdan çıkmış. Dün de telefon çaldığı için soruyu cevaplayamamıştım.![]()
otobüsteydim oynamadım
Önemli bir şeyse nolacakÖyle durumda arayan kişiyi hemen kapatıyorum![]()
Oynadım daha 5. soruda mı ne elendim. Etek çeşitleriyle ilgili bir soru sormuşlardı, ben ne bileyim onu salladım tutmadı