Dilan Çiçek Deniz Fotoğrafları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dur başlama hemen :A Bak @destere bizim gibi üşengeç değildir, onla beraber üçümüz gideriz biz de daha başlamadık :A

https://www.imdb.com/title/tt6548228/?ref_=nv_sr_1 şimdi şuna başlıyoruz, sen açıver de konuyu bizle birlikte izle hem bundan sonra geçeriz Ozark'a :A
neyse ben diziye dalmaya gidiyorum :) bir ilk bölümüne mutlaka bak ama sonra karar ver

bizde öneri var ısrar yok illaki gelmem dersen zorla izlettirecek halimizde yok tabi ama sen yinede ilk bölüme bir bak :)

@MasacRE- sende durumlar ne alemde başladınmı başlayacakmısın ben yokken @Çiğdem- buralara uğrarsa saçını başını yolun konuyu açana kadar bırakmayın hogathayı :)
Uzun zamandır yabancı dizi izlemiyorum bir kaç dizi tamamlamam lazım ve yeni sezonda açılıyor :( Bir başlasam gerisi geliyor ama uzun ara verince tekrar yabancıya diziye başlamaya insan üşeniyor :A

CW Sezonuda açılmak üzere :A :A :A

Uzun zamandır yabancı dizi izlemiyorum bir kaç dizi tamamlamam lazım ve yeni sezonda açılıyor :( Bir başlasam gerisi geliyor ama uzun ara verince tekrar yabancıya diziye başlamaya insan üşeniyor :A

CW Sezonuda açılmak üzere :A :A :A
akşam kırk kez sana seslendim dizinin konusunu aç diye şirret hogatha nerelere kayboldun:) gece konuyu açmasan sabahın köründe her tarafı castle rock yorum konusu diye sıvayacaktım ucuz kurtuldunuz :)

Bu ecünnüyümü konuşacaktı millet :A Konuşulacak bir şey olmayınca insanlar haklı ayoll
:A :A :A @destere @Bully @xemrexxx
9da5ba405e428d33ec6f21eff5dda49d_XL.jpg

7YuIcK6-_400x400.jpg

O zaman al sana. :A Ne kadar da tatlılar. :bhr: :A @Arslan Bey @Sherlock @destere