Doğum Günün Kutlu Olsun Çiğdem-

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayatim senin sevdiceğin @destere bnmle bir bağı yoktur ama bnm naptiğim onu ilgilendirmez :A
İlgilendirir biz komedi dans üçlüyüz :A :A :A @destere
izmir-komedi-dans-uclusu-kiralama-izmir-organizasyon.jpg

Aktif değildin birincisi. İkincisi ise, seni uzun zamandır görmüyordum. :)
bu tarz bahaneleri geç şimdi diğerlerine verdiğin oylarıda gördük :)
aaa bu arkadaş düşük puan almış dur ona oy vereyim şu arkadaş düşük puan almış ona oy vereyim diyip durmuşsun bana gelince niye düşük puan alanı gözün görmedi? :)
hep bahane tabi hogatha nın bahaneleri sizlerede bulaşmış :)

Ben oy yollayana kadar seni çoktan elemişler ayoll fark açılmıştı :A Forumda aktif dolaşan üyelere kullandım bende ama baş başa olsaydınız sana atıcaktım yorumumda belirttim zaten :A :A :A

@Arslan Bey @serhatt Şahit her gün seni anıyoruz :A @xemrexxx Şahit olmasın o yalan konuşur :A :A :A
ben bu tarz bahaneleri hiç okumuyorum bile boşuna kendini yoruyorsun hogatha :)
sen 5 yıl forumdan ayrı kalsaydında ben olsam sana oy verirdim
sen rakiplerinin yanında tek oy bile almasaydın ben yine sana oy verirdim :)
ama sen beni oynayarak şutlamışsın bunun bahanesi olmaz yanına @xemrexxx @Arslan Bey @serhatt ıda al gidip kendinizi boğaz köprüsünde aşağı atın bence hainler sizi :)

ben bu tarz bahaneleri hiç okumuyorum bile boşuna kendini yoruyorsun hogatha :)
sen 5 yıl forumdan ayrı kalsaydında ben olsam sana oy verirdim
sen rakiplerinin yanında tek oy bile almasaydın ben yine sana oy verirdim :)
ama sen beni oynayarak şutlamışsın bunun bahanesi olmaz yanına @xemrexxx @Arslan Bey @serhatt ıda al gidip kendinizi boğaz köprüsünde aşağı atın bence hainler sizi :)
Hhaha aa seni oynayarak şutlamıyorum bee her grubu öyle açıklamısım :A :A :A

İnsan oğlu sadece kötüyü görüyor ilk 2 turda desteklediğimize hiç değinmeye gerek yok :A :A :A

Hhaha aa seni oynayarak şutlamıyorum bee her grubu öyle açıklamısım :A :A :A

İnsan oğlu sadece kötüyü görüyor ilk 2 turda desteklediğimize hiç değinmeye gerek yok :A :A :A
ilk iki turdaki rakiplerim kira mika kalemiti vesaire isimli tanınmamış üç beş mesajı olan kişilermiş o yüzden beni seçmek zorunda kalmışsınız :) araya biraz tanıdıklarınız girince şutladınız beni lanet @Bully :) hazır sana saldırırken emekli codminide arada yıpratayım bari

ilk iki turdaki rakiplerim kira mika kalemiti vesaire isimli tanınmamış üç beş mesajı olan kişilermiş o yüzden beni seçmek zorunda kalmışsınız :) araya biraz tanıdıklarınız girince şutladınız beni lanet @Bully :) hazır sana saldırırken emekli codminide arada yıpratayım bari
Aaa @Bully de son kalan günlerinde senin gelmene ayrı seviniyor bizi falan unuttu sen geldinden beridir desterede destere :A :A :A

doğru dedin iki hainde beni desteklemiyorlardı :) sende üçüncü tura kadar anca sabrettin üçüncü turda sende desteğini çektin ohh ne güzel :) lanet olasıcalar :)
Hahah geçen yılda 3.turda gitmişsin ama kullanmıstım :A

Forumda olmadın için değil zaten elendiğin için kullanmadım ben diğerleri forumda aktif dolaşanlardı fark açılmıştı :A :A :A

Kiz sonucu göbek ata ata paylasmissin:A

Aaa onu her çıkanlara yaptım @destere diğer gruplarada baksın :A :A :A

Asıl ilk turdan beridir düşmanlık eden sendin destereye :A .A .A

tosbağaya burda hak veriyorum hogatha :) elendiğim gurupta son konuşmayı yaparken birde sevinçten göbek atıp halay çekmişsin :)

bahanede her gurupta öyle yapıyormuş falan filan :)
benim elendiğim gurubu ağlayarak kilitlemen lazımdı hogatha :)

tosbağaya burda hak veriyorum hogatha :) elendiğim gurupta son konuşmayı yaparken birde sevinçten göbek atıp halay çekmişsin :)

bahanede her gurupta öyle yapıyormuş falan filan :)
benim elendiğim gurubu ağlayarak kilitlemen lazımdı hogatha :)
Hahah Aaa bize oynamak yakışır ama napayım ayoll @xemrexxx :A :A :A
izmir-komedi-dans-uclusu-kiralama-izmir-organizasyon.jpg