Hahah Aaa olabilir Alamancı @kerem e diyelimde oda Harunu hortlatsın gerçi @destere seni karşılayacak dedim daha gelmeyebilirArkadaki gözlüklü de rahmetli @Harunnn60
allah seni seni bildiği gibi yapsın ne diyim zaten bana oy vermediğin için bu turda eleneceksin umarımayol olmayan birine mi oy verseydik kör olasıca yılan
bu tarz bahaneleri geç şimdi diğerlerine verdiğin oylarıda gördükAktif değildin birincisi. İkincisi ise, seni uzun zamandır görmüyordum.
ben bu tarz bahaneleri hiç okumuyorum bile boşuna kendini yoruyorsun hogathaBen oy yollayana kadar seni çoktan elemişler ayoll fark açılmıştı Forumda aktif dolaşan üyelere kullandım bende ama baş başa olsaydınız sana atıcaktım yorumumda belirttim zaten
@Arslan Bey @serhatt Şahit her gün seni anıyoruz @xemrexxx Şahit olmasın o yalan konuşur
Hhaha aa seni oynayarak şutlamıyorum bee her grubu öyle açıklamısımben bu tarz bahaneleri hiç okumuyorum bile boşuna kendini yoruyorsun hogatha
sen 5 yıl forumdan ayrı kalsaydında ben olsam sana oy verirdim
sen rakiplerinin yanında tek oy bile almasaydın ben yine sana oy verirdim
ama sen beni oynayarak şutlamışsın bunun bahanesi olmaz yanına @xemrexxx @Arslan Bey @serhatt ıda al gidip kendinizi boğaz köprüsünde aşağı atın bence hainler sizi
ilk iki turdaki rakiplerim kira mika kalemiti vesaire isimli tanınmamış üç beş mesajı olan kişilermiş o yüzden beni seçmek zorunda kalmışsınız araya biraz tanıdıklarınız girince şutladınız beni lanet @Bully hazır sana saldırırken emekli codminide arada yıpratayım bariHhaha aa seni oynayarak şutlamıyorum bee her grubu öyle açıklamısım
İnsan oğlu sadece kötüyü görüyor ilk 2 turda desteklediğimize hiç değinmeye gerek yok
Aaa @Bully de son kalan günlerinde senin gelmene ayrı seviniyor bizi falan unuttu sen geldinden beridir desterede destereilk iki turdaki rakiplerim kira mika kalemiti vesaire isimli tanınmamış üç beş mesajı olan kişilermiş o yüzden beni seçmek zorunda kalmışsınız araya biraz tanıdıklarınız girince şutladınız beni lanet @Bully hazır sana saldırırken emekli codminide arada yıpratayım bari
zaten siz ikiniz koro halinde destere diye diye sevgi tezahüratları eşliğinde beni postalamışsınız bu iyiliğinizi nasıl unutabilirimAaa @Bully de son kalan günlerinde senin gelmene ayrı seviniyor bizi falan unuttu sen geldinden beridir desterede destere
doğru dedin iki hainde beni desteklemiyorlardı sende üçüncü tura kadar anca sabrettin üçüncü turda sende desteğini çektin ohh ne güzel lanet olasıcalar
Hahah geçen yılda 3.turda gitmişsin ama kullanmıstımdoğru dedin iki hainde beni desteklemiyorlardı sende üçüncü tura kadar anca sabrettin üçüncü turda sende desteğini çektin ohh ne güzel lanet olasıcalar
Kiz sonucu göbek ata ata paylasmissin
Aaa onu her çıkanlara yaptım @destere diğer gruplarada baksın
Asıl ilk turdan beridir düşmanlık eden sendin destereye .A .A
Hahah Aaa bize oynamak yakışır ama napayım ayoll @xemrexxxtosbağaya burda hak veriyorum hogatha elendiğim gurupta son konuşmayı yaparken birde sevinçten göbek atıp halay çekmişsin
bahanede her gurupta öyle yapıyormuş falan filan
benim elendiğim gurubu ağlayarak kilitlemen lazımdı hogatha
O pis bedduaların başına dönsün Mikropallah seni seni bildiği gibi yapsın ne diyim zaten bana oy vermediğin için bu turda eleneceksin umarım