Boşver, seni böyle yarışmalarla uğraştırmam ben. Direk adminlik.Hayatım sana atamalar yakışır Yap gitsin
Boşver, seni böyle yarışmalarla uğraştırmam ben. Direk adminlik.Hayatım sana atamalar yakışır Yap gitsin
@vadikızı ablam düşük ya.
Bu haftalarda 1 verdiğimiz şarkıları bile güzel buluyoruz zaten, seninki iddia ve popülerlik bakımından biraz daha zayıf kaldı diyelim, yoksa tabii ki kötü değildi.Yoo kıyarım valla
Teşekkür ederim Kaan’ım Ama hata olarak düşünmüyorum hala Çok büyük bir şarkıydı bence. Kıymetinin bilinmemesi üzdü
Teşekkürler tatlım haftaya da final puanı almak için tüm finallik şarkılarımızı sıraladık@kerem @denizz19 @xBUGRAx @dreamy canlarım tebrik ederimmm
@ozgur2113 geçmiş olsun ablam ben çok düşük vermemiştim sanırım son haftalarda düşük oldu oda sıralama yapmam lazımdı güzel yarıştın ablam nasip değilmiş
Teşekkürler tatlım haftaya da final puanı almak için tüm finallik şarkılarımızı sıraladık
Teşekkürler aşkım. Son 4'te desteklerini bekliyorum artık.
Hande ile Gülşen'de 3 ve 4 arasında kararsız kalmıştım, keşke Gülşen'e 4 verseydim o zaman hiç final puanı alamayacaktın @Çiğdem- @dreamyCidden Sürpriz oldu bu final puanı. 2 versen birisi de 1 puan fazla verse 2 puan alacaktım. @MasacRE- Yine gözüm açıldı. @Çiğdem-
Geçmiş olsun. @ozgur2113
Sevdiğim bir şarkısıydı ama hafta zorluydu. Unuttun Mu Beni ile gel güzel puan alırsın.Tam puanımın hakkı bu muydu @dreamy
Sana yüksek vermek gibi bir derdim yok zaten, kötünün iyisi olarak en azından sen almalıydın 1 final puanını tek başına4 de yüksek değil.
Duygusala geri döneceğim, kullanırım belkiSevdiğim bir şarkısıydı ama hafta zorluydu. Unuttun Mu Beni ile gel güzel puan alırsın.
@xBUGRAx de alsın nolacak, bir şey kaybetmem şu an.Sana yüksek vermek gibi bir derdim yok zaten, kötünün iyisi olarak en azından sen almalıydın 1 final puanını tek başına
O da duygusal değil miDuygusala geri döneceğim, kullanırım belki
Değmezsin Ağlamaya olacak gibiHangi şarkı acaba
Denizz19 kovalasın seni ilk kez final puanı aldım son olmayacak@denizz19'un yaptığı şikeden rahatsızım
Benim ölüm yeter ölüm kolay mı elemekTebrikler @kerem @denizz19 @xBUGRAx
@denizz19 bıraktığımda eleme potasındaydın 2. olmuşsun. 😱
Geçmiş olsun @ozgur2113
Değmezsin Ağlamaya olacak gibi
Denizz19 kovalasın seni ilk kez final puanı aldım son olmayacak
Benim ölüm yeter ölüm kolay mı elemek